Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον για την ημερίδα καλαθοσφαίρισης


Με μεγαλο ενδιαφερον πραγματοποιηθηκε, μια ανασα πριν τους ημιτελικους του τουρνουά μπάσκετ 3o3, ημερίδα με θεμα την πορεία και την εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 50χρονια. 

Μεταδίδοντας μέσα απο ιστορίες και εμπειρίες ετων από δυνατα ονοματα του χωρου του μπασκετ κίνητρο για μικρους και μεγαλους προκειμένου  να αγαπήσουν ακόμη περισσοτερο τον αθλητισμο ανακαλύπτοντας τα ορια τους, την ευγενή άμιλλα και να κυνηγούν τα όνειρά τους!

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ. Μεταξύ άλλων μίλησαν οι μεγάλες δόξες της γενιάς του 1987, Αργύρης Καμπούρης, Μιχάλης Ρωμανίδης και Νίκος Σταυρόπουλος, ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής, δύο από τους καλύτερους διαιτητές καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα , ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο γυμναστής όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Παπαγεωργίου καθώς και ο γυμναστής Νεκτάριος Βαβέτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘