Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μουσική βραδιά με λυρικούς καλλιτέχνες , στην «Όπερα του Νερού και του Ονείρου», σήμερα Σάββατο


Μεταξύ των καλλιτεχνών και η πρεβεζάνα Σμαράγδα Βαγγέλη
Με καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και την ταλαντούχο πρεβεζάνα μουσικό Σμαράγδα Βαγγέλη θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα η εναρκτήρια εκδήλωση της Όπερας του Νερού και του Ονείρου, το Σάββατο 15 Ιουλίου, και ώρα 9 το βράδυ.
Να θυμίσουμε ότι η «Όπερα του Νερού και του Ονείρου» είναι δημιούργημα του Λέανδρου Σπαρτιώτη και λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις. Το δημιούργημα του Λέανδρου Σπαρτιώτη είναι μια πρωτότυπη και επιβλητική θεατρική σκηνή μήκους 30 μέτρων, ύψους 8 και εμβαδού περίπου 200 τετραγωνικών.Η επένδυσή της είναι από ανακυκλώσιμα υλικά (αλουμινένια και μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικών, ποτών, γάλατος, καφέδων κλπ). 
Τα πολύχρωμα κουτάκια – 30.000 περίπου – ξαναγίνονται χρήσιμα, αφού, τοποθετημένα στη σκηνή, αποκτούν έτσι ένα δεύτερο κύκλο ζωής και συνθέτουν την πολύχρωμη και φαντασμαγορική «Όπερα του Νερού και του Ονείρου».Φέτος με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και των χορηγών θα πραγματοποιηθούν περισσότερες εκδηλώσεις στο χώρο μέχρι και τον Αύγουστο. Η πρόσβαση για το κοινό γίνεται από το λούνα παρκ στη θέση Πευκάκια.
Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘