Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο για δύο νέους (σμηνίτες) στα Παλιάμπελα (φωτο)


Τραγικό τέλος στην άσφαλτο βρήκαν δύο νεαροί σμηνίτες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10:02 το πρωί στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας κοντά στα Παλιάμπελα Βονίτσης.


Στο μοιραίο Ι.Χ. επέβαιναν τρία συνολικά άτομα που γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Πρόκειται για σμηνίτες που υπηρετούσαν τη θητεία τους στο Αεροπορικό Απόσπασμα στο Ακτιο και λίγη ώρα νωρίτερα είχαν φύγει από την μονάδα τους , έχοντας έξοδο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 19χρονο από τον Αστακό και έναν 25χρονο από το Δοκίμι του Αγρινίου οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα του 25χρονου, που συγκρούστηκε με φορτηγό και απεγκλωβίστηκαν νεκροί. 

Συγκεκριμένα, το επιβατικό, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εκτράπηκε της πορείας του στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Βόνιτσα. 

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτος νεαρός, ένας 20χρονος από το Ζευγαράκι Αγρινίου, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λευκάδας έχοντας σπάσει το αριστερό του χέρι, ενώ αν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το τροχαίο. 

Ο οδηγός του φορτηγού, 61 ετών συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βόνιτσας, που ερευνούν τα αίτια του τραγικού τροχαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘