Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

ΠΑΣ Πρέβεζα - Μπέκας "Νομίζω ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε", Λεόπουλος "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο"


Δηλώσεις Άγγελου Μπέκα  και Νίκου Λεόπουλου, έπειτα το τέλος του ματς ΠΑΣ Πρέβεζα, Θρίαμβος Λούρου, ΕΔΩ

Διαιτητής: Ζιώγας
Βοηθοί: Ποντίκης – Γκαρτζονίκας
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (88’ Τουργέλης), Ντέντι, Λεόπουλος, Ντιό, Σκαμνέλος, Ντέτσικας (43’ Χουλιάρας), Νίκου (53’ Λιάσκος), Τσάλας (79’ Καζούκας), Μπόμπορης, Κουτρούμπας.
Θρίαμβος Λούρου (Λέτσος): Παναγιωτίδης, Γόγολος, Κώστας, Χρ. Δήμας, Τζιάκος, Κολιός Π. (84’ Κατσαντώνης), Πάνου, Ζάκκας (67’ Μ. Δήμας), Μπρούβας (90’ Σάκκος), Γεωργίου, Κολιός Γ. (88’ Καρασαββίδης).

Δήλωση Άγγελου Μπέκα, προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα:
«Κάθε αρχή και δύσκολη. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μπήκαμε στη διαδικασία να παίξουμε κι εμείς όπως περιμέναμε να παίξει ο Θρίαμβος Λούρου. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η ομάδα έδειξε ορισμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με το «Χ» και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην απουσία μόνο του Κώστα Δημουλιά, έλειπαν κι άλλα παιδιά. Πάντα κάποιος θα λείπει, δεν είναι νομίζω πρόβλημα αυτό για την ομάδα. Σημασία έχει ότι με αυτά τα παιδιά είμαστε από τις 31 Ιουλίου στο γήπεδο, θα συνεχίσουμε, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου βγει».

Δήλωση Νίκου Λεόπουλου, προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα:
«Ξεκινήσαμε δυνατά και οι δύο ομάδες, αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις όπως τις περιμέναμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Πιστεύω πως ακόμη είναι αρχή και δεν έχουμε δείξει αυτό που πρέπει να δείξουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια της σεζόν η ομάδα θα καταφέρει πολλά πράγματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο που μετά από αρκετά χρόνια ο κόσμος ξαναήρθε στο γήπεδο, δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό κλίμα και συμπαράσταση για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου