Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

O πιο άνομβρος Σεπτέμβρης στην Πρέβεζα μετά και το πιο άνομβρο θερμό καλοκαίρι


Μετά το πιο ζεστό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών η Πρέβεζα φαίνεται να περνά και τον πιο άνομβρο Σεπτέμβρη.


Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ήδη βρίσκεται στο τελευταίο του δεκαήμερο ωστόσο τα πρωτοβρόχια δεν έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΥΑΠ και το διευθυντή της Κώστα Παπουτσή οι βροχές που έπεσαν στην Πρέβεζα τον Σεπτέμβριο ήταν ουσιαστικά “ψιχάλες”. 

Την Πέμπτη το μεσημέρι έριξε βροχή μόλις 2 χιλιοστών, ενώ μια ακόμη βροχή 10 χιλιοστών έπεσε στις 9 του μήνα. Για να αντιληφθεί κανείς τις διαφορές με τον αντίστοιχο μήνα περασμένων ετών αρκεί να σημειώσουμε ότι τον περσινό Σεπτέμβρη έπεσαν 125 χιλιοστά βροχής (αντί 12 του φετινού). 

Ο άνομβρος Σεπτέμβριος έρχεται ως συνέχεια ενός επίσης άνομβρου και πολύ ζεστού καλοκαιριού κατά τη διάρκεια του οποίου έπεσε μια μόλις βροχή τον Ιούνιο.


Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘