Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με καλό και αρκετά ζεστό καιρό θα αρχίσει η εβδομάδα – Τοπικές μπόρες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη


Καλοκαιρινές αναμένονται και οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας στην Ήπειρο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τοπικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.
Από το απόγευμα τις Τρίτης και από τα δυτικά θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.

Η θερμοκρασία το διήμερο Δευτέρα (18/9) – Τρίτη (20/9) θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στα παράκτια τμήματα, από 16 έως 36 στα πεδινά και ορισμένα ημιορεινά , από 12 έως 34 στα υπόλοιπα ημιορεινά και από 8 έως 29 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.

Μεταβολή του καιρού περιμένουμε από την Τετάρτη και από τα βορειοδυτικά όπου θα επικρατούν νεφώσεις πυκνότερες κατά διαστήματα, ενώ κατά περιόδους θα σημειώνονται και τοπικές βροχές. Βασικό όμως χαρακτηριστικό του καιρού από την Τετάρτη θα είναι η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (τοπικά η πτώση θα φτάσει και τους 15 βαθμούς Κελσίου), με τον υδράργυρο να μη ξεπερνά την Πέμπτη και την Παρασκευή τους 20 βαθμούς στα ημιορεινά, τους 23 με 24 στις πεδινές και παράκτιες περιοχές και τους 17 βαθμούς στα ορεινά. Αρκετό κρύο αναμένεται τις νυχτερινές ώρες κυρίως στο εσωτερικό της περιφέρειας . Βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίες περιμένουμε από το Σαββατοκύριακο (23-24/9).

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου