Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συναντήσεις Σπύρου Ριζόπουλου με φόντο την Περιφέρεια Ηπείρου...


Στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής 29/12, ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Σπύρος Ριζόπουλος το όνομα του οποίου εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται έντονα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.


Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο κ.Ριζόπουλος στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην Ήπειρο, επισκέφτηκε την Πρέβεζα προκειμένου να συναντηθεί με διάφορα στελέχη κομμάτων, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και παράγοντες. 

Μάλιστα, στις συναντήσεις τις οποίες είχε μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για την υποψηφιότητα του. Το κλίμα που εισέπραξε από αυτές τις συναντήσεις ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό αλλά και στήριξης στο πρόσωπο του. 

Ν'αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν οι επισκέψεις του κ.Ριζόπουλου σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, αφού ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο την καταγραφή των ζητημάτων που απασχολεί την κάθε περιοχή. 

Επιπλέον, για τον ίδιον είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες και να αφουγκραστεί τα προβλήματα που τους απασχολούν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις περιοχές που μένουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου