Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

"Σημεία του Καιρού", γράφει ο Δημήτριος Λαμπράκης


Η στρατηγική έντασης που η Κυβέρνηση συνεχίζει να καλλιεργεί αμείωτα με τους Ελληνες Δικαστές μπορεί μέν, να ευνοεί αυτή επικοινωνιακά, πλήν όμως φθείρει επικίνδυνα την Ελληνική Δημοκρατία και τους Θεσμούς.


Παρά την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του, ως δικηγόρου, ο κ. Κοντονής, υψηλός κυβερνητικός παράγοντας ως ο Υπουργός Δικαιοσύνης, άκομψα -αλλά όχι τυχαία- παρενέβη και κρίνει -την μη ακόμη εκδοθείσα- απόφαση του ΣτΕ για το «Πόθεν Εσχες» θέλοντας με τον τρόπο αυτό, κατά τον γράφοντα τουλάχιστο, να επιδιώκει να επηρεάσει για την έκδοση μίας [ευνοικής για την Κυβέρνηση] μεγίστης πολιτικής βαρύτητας εκκρεμούς απόφασης, που δεν είναι άλλη από αυτή που αφορά τον εκτρωματικό ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου. 

Για να έλθουμε τώρα στα δικά μας... δεν θα πρέπει να μας αφήσει να κοιμόμαστε [ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων] το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει και μία μεγάλη Αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία για την μελέτη McKinsey [χρηματοδοτηθείσα από την ΕΤΕ και τον ΣΕΒ] που αφορά την ίδρυση και λειτουργία με την διαδικασία fast track τριών μεγάλων εργοστασίων συλλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου