Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2018

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Οδυσσέα Νυδριού, στο "Αθανασία Τσουμελέκα" για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας


Σκόρερ: 4’ Καλογέρης, 29’ Πανταζής, 50’ Τσάλας, 80’ Καρτάνος
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Λάζαρης – Πάτσης
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Μήτσιος, Τουργέλης, Πανταζής, Λεόπουλος, Ντιό, Τριάντος, Ρούγκι, Δημουλιάς, Τσάλας (66’ Ντέτσικας), Κατσούλας (72’ Καρίπογλου), Καζούκας.
Οδυσσέας Νυδριού (Βάννας): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Γεωργιάδης, Πολίτης, Αργυρός, Καλογέρης, Ζουριδάκης (55’ Γαζής), Θεράπος (90’ Νικολάου), Θειακός, Σταύρου, Καρτάνος (90’ Βάννας).
Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ούτε στο δεύτερο. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο γεγονός ότι δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Σημασία έχει ότι ενώ γυρίσαμε το ματς, κάναμε το 2-1 και θα έπρεπε να ήμασταν πιο δυνατοί και αποφασιστικοί, δεν ήμασταν. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο.


Μέσα στην έδρα μας τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε. Στο τέλος θα δούμε το… ταμείο. Το ζήτημα είναι πως όλες οι ομάδες που έρχονται στην Πρέβεζα δίνουν το 150%. Εμείς αν δεν είμαστε πιο αποφασιστικοί θα έχουμε προβλήματα. Είναι και ένα γήπεδο το δικό μας, που πρέπει να το ‘’τρέξουμε’’, να παίξουμε εμείς πρώτοι τη μπάλα μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πρόβλημα και μας κόστισε».

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άντρι Ρούγκι:
«Κάναμε αρκετά λάθη. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά δε μας βγήκαν οι φάσεις. Και δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Αν δεν ‘’τελειώσεις’’ το ματς όταν πρέπει, δέχεσαι ένα γκολ και χάνεις βαθμούς.


Σήμερα η αλήθεια είναι πως κάλυψα τη θέση του Σκαμνέλου, ο οποίος είχε πρόβλημα τραυματισμού. Εγώ παίζω σε άλλες θέσεις, πιο μπροστά. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και από εμένα θα δείτε καλά πράγματα με τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου