Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ογκοδέστατη δικογραφία που αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών και αρχαιοκαπηλία


Σχετικά με την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας  όπου μέχρι στιγμής έχουν γίνει 15 συλλήψεις, δείτε ΕΔΩ, για διακίνηση κοκαΐνης και για την διενέργεια παράνομων ανασκαφών για ανεύρεση αρχαιοτήτων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, ανάμεσα στους συλληφθέντες φαίνεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ένας 51χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Νομού, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 14 ετών για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνεται λόγος για πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τις συναλλαγές των ναρκωτικών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, η ογκοδέστατη δικογραφία η οποία προς το παρόν περιλαμβάνει 15 άτομα, αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 κατηγορούμενους. Τέλος, για το αδίκημα παράνομων ανασκαφών για ανεύρεση αρχαιοτήτων, μεταξύ των συλληφθέντων είναι πατέρας και γιος από την Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου