ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Προσωρινά κρατούμενος ο 50χρονος φερόμενος ως αρχηγός των δύο εγκληματικών οργανώσεων (διακίνησης ναρκωτικών και αρχαιοκαπηλίας) - PrevezaBest | Ειδήσεις | Ν. Πρέβεζας | Ήπειρος

Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Προσωρινά κρατούμενος ο 50χρονος φερόμενος ως αρχηγός των δύο εγκληματικών οργανώσεων (διακίνησης ναρκωτικών και αρχαιοκαπηλίας)


Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τον συνήγορο του κ.Βασίλειο Γιάπρο και μετά από μια πολύωρη διαδικασία απολογίας που διήρκεσε περισσότερο από 5 ώρες, πριν από λίγο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 50χρονος που φέρεται σύμφωνα με την δικογραφία να είναι ο αρχηγός των δύο εγκληματικών οργανώσεων.
Η διαδικασία της ανάκρισης συνεχίζεται για τους  υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘