Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2018

Οι "Γαλάζιοι" Υποψήφιοι του..Μητρώου, Τα νέα στελέχη σε Γιάννενα και Άρτα που θα συμμετάσχουν στα εκλογικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και της δημοσιογράφου, Χριστίνας Κοραή, Άνεμος Ανανέωσης πνέει για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.


Τουλάχιστον 65 νέα πρόσωπα σε όλη την Επικράτεια προκρίνονται ως υποψήφιοι για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Πρόσωπα που διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. οδεύουν προς τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές, με τη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Πειραιώς, Ρεβέκκα Πιτσίκα, να "τρέχει" το σχετικό πρόγραμμα αξιολόγησης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξάλλου, έχει δηλώσει  ότι "τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο" θα υπάρχει σε κάθε ψηφοδέλτιο. Η εφημερίδα Παραπολιτικά, δημοσίευσε τα 65 ονόματα που έχουν ήδη προκριθεί. Πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου. 

Συγκεκριμένα στα Γιάννενα, πρώτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναγράφεται ο Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων,  Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, ο οποίος είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο άτομο, ελπίδα για τους νέους, με μεγάλη γνώση των θεμάτων τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Μάλιστα, ο Κων/νος Δαρδαμάνης είναι Οικονομολόγος με πολιτική άποψη την οποία εκφράζει μέσα από άρθρα του αλλά και από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση. 
Να τονίσουμε πως ο ανωτέρω είναι εγγεγραμένος στο Μητρώο Στελεχών του κόμματος στο Ν.Ιωαννίνων, επιπλέον για τα Γιάννενα αναφέρονται οι Λάμπρος Γεωργόπουλος και Ιωάννης Γιαννακάκης. Ενώ, για την Άρτα στο ίδιο ρεπορτάζ  αναφέρεται  ο Κων/νος Παπαδημητρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου