Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

Μια φρουρά-παρωδία καθ’ ομοίωση του κράτους


Εκτός κι αν είναι όλοι χρυσαυγίτες ή της λογική του φεύγα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Μιλάμε για φρουρά και φρούραρχο παρωδία. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια και πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν στο άνδρο του πελατειακού κράτους: Στη βουλή των Ελλήνων. Για μια ακόμη φορά λοιπόν ο προεδρεύων άρχισε να χτυπάει τη κουδούνα και να φωνάζει:

-Φρουρά, φρουρά, φρουρά….,

Αφαντη η φρουρά. Εκτός κι αν οι φρουροί είναι όλοι χρυσαυγίτες ή της λογική του φεύγα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ…Οπως και νάχει αυτό το χυδαίο πελατειακό δημόσιο είναι τίγκα στους αχρείαστους υπαλλήλους όπως στην προκειμένη περίπτωση. Οσο δεν για τον επικεφαλής τους, τον οξυδερκή φρούραρχο, γύρευε που θα βρισκόταν αραχτός.

(Mε επικεφαλής τον φρούραρχο της βουλής μπορούμε να πάρουμε πίσω την Κόκκινη Μηλιά.)

Ο Γιάννης Λαγός ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής χαρακτήρισε «ξεφτιλισμένους προδότες» την κυβέρνηση και τα μέλη της πλειοψηφίας.

«Αν ο Θεός μας αξιώσει θα οδηγηθούν στη φυλακή» συνέχισε ο χρυσαυγίτης βουλευτής για τα κυβερνητικά στελέχη και τους πολιτικούς αντιπάλους του κόμματός του.



Εκείνη τη στιγμή κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είπε κάτι στον χρυσαυγίτη βουλευτή που ήταν στο βήμα. «Σταμάτα ρε, σταμάτα ρε προδότη, σταμάτα ρε, προδότες,πουλημένοι» εξερράγη ο Γιάννης Λαγός απειλώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε φραστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη που εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τα σκαλιά. «Τι θέλεις ρε ξεφτιλισμένε προδότη» ήταν ο σκαιός χαρακτηρισμός του χρυσαυγίτη προς τον Νίκο Ξυδάκη με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπυρος Λυκούδης βλέποντας την κατάσταση να εκφεύγει του ελέγχου ζήτησε από τους άνδρες της φρουράς να μπουν στην αίθουσα ενώ παράλληλα διέκοψε την συνεδρίαση.



«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης που προήδρευε της συνεδρίασης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών στην Ολομέλεια της Βουλής καλώντας τη φρουρά (!!!!!) προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη.

Ποια φρουρά και απίδια μάντολες….


kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου