Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για τις Επιλέξιμες παρεμβάσεις θερμομόνωσης από την ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και την FIBRAN


Με επιτυχία η εταιρία ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 21/3 στο Ξενοδοχείο Margarona Royal, ενημερωτική ημερίδα  σχετικά με το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατοίκον - Επιλέξιμες παρεμβάσεις θερμομόνωσης σε  συνεργασία με την εταιρεία FIBRAN.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση άνοιξε ο Αντώνης Ζαπουνίδης ο οποίος έκανε μια  λεπτομερή παρουσίαση της γνωστής εταιρίας του η οποία είναι εξειδικευμένη στις μονώσεις και αναλαμβάνει σημαντικά έργα πέραν της Βορειοδυτικής Ελλάδας. 



Τον λόγο στη σειρά είχαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας  FIBRAN, και μάλιστα ο Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης Ομίλου FIBRAN AE, Χρήστος Χατζηάστρου.




Ενώ, στο πλαίσιο της ημερίδας, εξειδικευμένοι επιστήμονες και μηχανικοί της FIBRAN AE και της η ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. , απάντησαν σε ειδικά θέματα που αφορούν τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών καθώς και θέματα που αφορούν νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα.





Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευάγγελος Γιαννουλάτος, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Μπούρης και Νίκος Γεωργάκος αντίστοιχα. 



Ενώ, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση ενός σπουδαίου δώρου από μέρος της ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. το οποίο κέρδισε ένας τυχερός και ήταν η Δωρεάν προμήθεια Πετροβάμβακα θερμοπρόσοψης της FIBRAΝ για μια κατοικία έως 100 m2.,


Τέλος, ν' αναφέρουμε πως η εταιρία ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται από το 1965  στον κλάδο της μόνωσης και γενικότερα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για την έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών, διοργανώνοντας Ενημερωτικές Ημερίδες σε συνεργασία με κλαδικούς φορείς, επιμελητήρια κτλ., που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του ευρύ κοινού σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης των κατασκευών και του τρόπου που μπορεί ο καθένας να επωφεληθεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου