Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιδρομή από επαίτες στην παραλία της πόλης


Στην κυριολεξία επιδρομή από ανήλικους αλλά και ενήλικους επαίτες σαν να τους "κατέβασε λεωφορείο", το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας.


Χαρακτηριστικά, μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, σε ένα μονάχα τραπέζι σε καφετέρια, πέρασαν οχτώ διαφορετικά άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι και με το πρόσχημα της πώλησης λουλουδιών ή μέσα  από κάρτα γνωστοποίησης του όποιου προβλήματος προτάσσουν το χέρι και ζητούν ελεημοσύνη. 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην πιανόμαστε κορόιδα από ανθρώπους που κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα μας κάνουν ευάλωτους. 

Μάλιστα, μόλις χθες Πέμπτη, συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μια 26χρονη, διότι εξωθούσε σε επαιτεία δύο από τα ανήλικα τέκνα της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘