Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

Ενδυματολογικά σφάλματα...και άλλα


Γράφει η μοδιστρούλα από το Τσαβαλοχώρι Πρέβεζας

Βλέποντας την εικόνα αυτή, βλέπουμε τους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή της περιφέρειας Ηπείρου, στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ταξίδι 2018» της Κύπρου, δείτε ΕΔΩ

Η αποστολή

Στη Διεθνή Έκθεση «Ταξίδι 2018»  εκπροσωπήθηκαν:

Η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Αντιπεριφεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Δημήτρη Σιώλο, την Διευθύντρια Τουρισμού Ιουλία Μαρκούλα και στελέχη της Διεύθυνσης.

Ο Δήμος Ιωαννιτών με τον Αντιδήμαρχο Ν.Γκόλα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Τσόλη  και τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου Στ. Ζέρβα.

Ο Δήμος  Σουλίου, με τη Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραϊμη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Βασιλική Ντούκα.

Ο Δήμος Αρταίων με Διευθυντικά Στελέχη Τουρισμού.

Ο Δήμος Κόνιτσας με την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Δημαράτου και δύο δημοτικούς συμβούλους

Ο Δήμος Β. Τζουμέρκων με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και υπεύθυνο Τουρισμού Βαγγέλη Γιωτόπουλο

Ο Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Σαρακατσάνο και το μέλος Γ. Κάκο.


Ξαναβλέποντας την εικόνα, παρατηρούμε αμέσως, βγάζουν μάτι, ενδυματολογικά σφάλματα, δεν γίνεται να μην αναφέρω την μπλούζα από σεντόνι ή κουρτίνα της κυρίας ή την επιλογή της διπλανής της κ.Μπραίμη την οποία κρατά αλαμπρατσέτα,  που με την βράκα -παντελόνι και σακάκι είναι για να παρέμβει η police fashion... εντύπωση μου έκανε ο πάντα καλοντυμένος Στράτος Ιωάννου, ο οποίος επέλεξε τριχρωμία κάτι που είναι εντελώς fail...όσο για τον κύριο δίπλα του...επίσης θα πρέπει να παρέμβει η fashion police, κάποιοι κύριοι της αποστολής στο βάθος δεν φαίνονται...ενώ η κ. Μπραίμη, απλή και απέριττη, δίπλα ο κ.Γιωτόπουλος, δίπλα του οποίου ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών, Γκόλας που με το παπιγιόν, ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν ξαναβγαίνει...

Αντίθετα, η γοητευτική κόρη του Αντιπεριφερειάρχη, Ρόη Ιωάννου, (υπεύθυνη Parga Beach Resort) κάτω φώτο, πάντα εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου