Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 22, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Ν.Πρέβεζας ! "Μέσα" και η υποψήφια Πρόεδρος ΝΟΔΕ, Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη


Με ένα ενδιαφέρον κυριακάτικο πρωτοσέλιδο βγήκε σήμερα 22/4 η Κυριακάτικη εφημερίδα Kontra news.

Μάλιστα πέραν των άλλων, παρουσιάζει όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για όλες τις περιφέρειες της χώρας. 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος που υπογράφει το δημοσίευμα, Γιάννης Αναγνώστου, Στόχος του Κυριάκου ο πλήρης έλεγχος του κόμματος, που είναι χωρισμένο σε φέουδα, τα οποία υπογείως σπαράσσονται μεταξύ τους

Ανησυχίες, αγωνίες και γκρίνια

"Επί της ουσίας, υπάρχει μεγάλη αγωνία παλαιών βουλευτών για το μέλλον τους, καθώς μόνο οι νυν εκλεγμένοι είναι σίγουροι, αν και ορισμένοι υπό προϋποθέσεις. Ήδη, σε πολλούς νομούς έχουν βγει τα μαχαίρια, διότι πολλοί πολιτευτές και στελέχη εμφανίζονται ως υποψήφιοι, έχοντας πάρει άτυπα το χρίσμα από την ηγεσία της ΝΔ, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις ότι κανείς δεν είναι σίγουρος. Οι παροικούντες την κομματική Ιερουσαλήμ αναγνωρίζουν ότι έχουν δημιουργηθεί ζητήματα από πολιτευτές που κινούνται και υποστηρίζουν ότι είναι «εκλεκτοί του Μητσοτάκη».

Η φράση όλοι κρίνονται και αξιολογούνται δεν έχει ισχύ και οι πιο μυημένοι μένουν στις συχνές επισημάνσεις του Κυρ. Μητσοτάκη, για την ανάγκη να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ. Απομένει να φανεί ποιοι θα καρατομηθούν, αν και το σύστημα του Κυρ. Μητσοτάκη θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του, ακόμα και εάν τοποθετηθούν στα ψηφοδέλτια παλαιά πρόσωπα, τις νέες υποψηφιότητες.

Με τα ψηφοδέλτια ασχολούνται ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυρ. Μητσοτάκη, ο Στέλιος Πέτσας, ο σύμβουλος στρατηγικής Τάκης Θεοδωρικάκος (είναι ανοικτό εάν θα είναι σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας) και οι προεδρικοί σύμβουλοι, Γιώργος Μυλωνάκης, Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης (αυτός κάνει το κεντρικό παιχνίδι στο παρασκήνιο). Από το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ, υποψήφιος θα είναι στην Καβάλα, ο συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη και πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου, ο Μακάριος Λαζαρίδης".

Για την 
Περιφέρεια Ηπείρου

Άρτα: Εκτός του βουλευτή Γιώργου Στύλιου, θα διεκδικήσουν μια έδρα ο Χρήστος Παπάζογλου, η Εύη Καραμπίνα, ο Ντίνος Παπαδημητρίου και στο τραπέζι έχουν πέσει προς συζήτηση δυο ακόμα πρόσωπα από Αθήνα, όπως του δικηγόρου Δημήτρη Κονταξή και του ψυχίατρου Στάθη Μπαρτζώκα.
Ιωάννινα: Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Τασούλας και ακόμα δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό Σταύρο Καλογιάννη που συζητείται για το Δήμο Ιωαννιτών. Από το Μητρώο Στελεχών θα αξιοποιηθεί ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο Κώστας Δαρδαμάνης και ο γιατρός Γιάννης Γιαννακάκης.
Πρέβεζα: Εκτός του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, ενδιαφέρον εκδηλώνει και ο ξενοδόχος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Σπύρος Κυριάκης. Συζήτηση γίνεται για τον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Αβραμόπουλου, και πρώτο σε ψήφους εκλεγμένο στην Π.Ε. Γιώργο Κατσαούνο. Στη λίστα θα είναι μάλλον ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιολδάσης και η ξενοδόχος Αννα-Μαρία Ανατολιωτάκη. 
Θεσπρωτία: Στη λίστα ο νυν βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και συζητείται η υποψηφιότητα του φαρμακοποιού Νικόλαου Κάτσιου, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας.
PrevezaBest: Όσον αφορά τον Ν.Πρέβεζας τουλάχιστον, το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στο 100% στις φήμες που θέλουν εδώ και καιρό τα ονόματα που αναφέρονται να στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης του Ν.Πρέβεζας. 
Πάντως, γίνεται σαφές - στο δημοσίευμα - ότι η υποψήφια για Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη, όχι μόνο δεν έχει "κοπεί" από τις λίστες του κόμματος, όπως διαρρέουν ορισμένοι για δικούς τους μικροπολιτικούς και άλλους λόγους... αντίθετα - σύμφωνα με το δημοσίευμα - θα είναι και υποψήφια ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου