Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 06, 2018

Πέτρα Πρέβεζας: Αύριο Δευτέρα 7/5, η δίκη για την αδικοχαμένη 27χρονη που είχε χτυπηθεί με σκεπάρνι από τον 34χρονο σύζυγο της


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ιωαννίνων, θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 7/5 ο σύζυγος της 27χρονης από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας που το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017 στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας, είχε δεχτεί χτυπήματα με σκεπάρνι. 

Υπόθεση, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Η 27χρονη, είχε νοσηλευθεί στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί είχαν αντιμετωπίσει με επιτυχία τα τραύματά της και όταν βγήκε από την εντατική μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί κόλλησε τον ιό της μηνιγγίτιδας και ξαναμπήκε στην εντατική κλινική, αλλά δυστυχώς η άτυχη κοπέλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.
Ο σύζυγός της, ο οποίος έπειτα την απολογία του έως και σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος και αύριο είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, πέντε είναι οι μάρτυρες που θα καταθέσουν στη δίκη, οι γονείς του κατηγορούμενου, ο πατέρας της αδικοχαμένης, ο αστυνομικός που έκανε την σύλληψη του κατηγορούμενου και η αυτόπτης μάρτυρας ανιψιά του 34χρονου συζύγου - κατηγορούμενου.
Το PrevezaBest, σεβόμενο ότι αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση δεν θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία. 
Συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο ποινικολόγος  Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου