Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 06, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μετά τους θρυλικούς Σνόουντεν κ Τζον Κυριάκου, τώρα και ο Γιώργος Φραγκούλης ! Ζήτησε άσυλο από όμορους δήμους !


Καλά, μιλάμε δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με την συνέντευξη του πρώην προέδρου Δ.Σ. και πρώην αντιδημάρχου, Γιώργου Φραγκούλη, Ηρωικός Γιώργος Φραγκούλης...Όταν φύγουμε δεν θα μας θυμάται κανείς !

Όλη η Πρέβεζα από χθες έως σήμερα αλλά και για πολύ καιρό ακόμα θα συζητά τα όσα δημοσίως αποκάλυψε ο νυν δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης σαν άλλος Σνόοουντεν και σαν άλλος Τζον Κυριάκου, ο οποίος στην πρώτη περίπτωση Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις. Οι πληροφορίες αποκαλύπτουν τα προγράμματα παρακολούθησης που τρέχει η NSA με τη συνεργασία εταιριών τηλεπικοινωνιών και Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων Στις 20 Μαΐου 2013, ο Σνόουντεν πέταξε στο Χονγκ Κονγκ αφού εγκατέλειψε την εργασία του σε μια εγκατάσταση της NSA στη Χαβάη και στις αρχές του Ιουνίου αποκάλυψε χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα της NSA στους δημοσιογράφους Γκλεν Γκρίνγουολντ, Λάουρα Πόιτρας και Ίγουεν ΜακΆσκιλ.

Ενώ, στην δεύτερη περίπτωση ο Τζον Κυριάκου Ο ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA που φυλακίστηκε επειδή είπε την αλήθεια για τα βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο, μάλιστα Ο ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου πλήρωσε πολύ ακριβά την αποκάλυψη του επτασφράγιστου μέχρι τότε μυστικού της κυβέρνησης Μπους ότι τα βασανιστήρια, συμπεριλαμβανομένου και του εικονικού πνιγμού σε υπόπτους για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα, ήταν καθημερινό φαινόμενο και υπό τη γνώση του προέδρου Τζορτζ Μπους. Μάλιστα, παρότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τον δικαίωσε, ωστόσο εκείνος εξακολουθεί να κρατείται στη φυλακή του Λορέτο στην Πενσιλβανία, καθιστώντας εαυτόν τον μοναδικό πολιτικό κρατούμενο του σωφρονιστικού καταστήματος. 


Έτσι, τώρα ήρθε η σειρά του ηρωικού Γιώργου Φραγκούλη να διοχετεύσει στον τύπο ότι “Δε συζητάμε μεταξύ μας, ασχολούμαστε με μικροεξυπηρετήσεις και με βολεματάκια, κάτι που αφήνει την Πρέβεζα πίσω…”

"Τον Ταμπούρη τον θυμόμαστε για την παραλία, τον Νίκο Γιαννούλη για το ιστορικό κέντρο, τη Λ. Ειρήνης, το ποδήλατα, τα ΑΜΕΑ, τους πεζούς. Εμείς δεν μιλάμε, δε συζητάμε μεταξύ μας. Ασχολούμαστε με μικροεξυπηρετήσεις, με βολεματάκια, κάτι που αφήνει την Πρέβεζα πίσω… Δεν προχωράει έτσι η Πρέβεζα!".

Έξαλλος ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης σαν άλλος Κιμ γιονγκ ουν, απαίτησε το δημόσιο μαστίγωμα του Γιώργου Φραγκούλη στην κεντρική πλατεία της πόλης στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους υπολοίπους που θα θελήσουν να τον μιμηθούν...

Προηγουμένως, ο κ.Φραγκούλης, όπως σας αποκαλύπτουμε, έχει αιτηθεί άσυλο σε όμορους δήμους...

Βέβαια, η γλώσσα μπορεί να έχει λυθεί του Ήρωα δημοτικού συμβούλου, που όπως πληροφορηθήκαμε, τα ίδια έλεγε και στις προσυνεδριάσεις της παράταξης, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα τα έλεγε και δημόσια, μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο ότι όσα είπε τα είπε λόγω πικρίας του αφού δεν συνέχισε σε κάποια θέση ευθύνης...αυτό βεβαίως δεν ξέρουμε αν έχει βάση...πάντως ακούγεται και ακούγεται εντόνως....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου