Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας "Το τι θα φέρει το μέλλον μετά την ΝΟΔΕ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος"


Στη νέα εκπομπή του Prisma 91,6 που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα 11.00 – 12.00 ήταν καλεσμένος ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, κ.Νίκος Τζίμας. 

"Ποτέ καμία νίκη δεν είναι "one man show" οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν στην προηγούμενη θητεία ανανέωσαν αυτή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου". 

"Λόγω καταστατικού του κόμματος είναι η τελευταία μου θητεία στην περιφερειακή οργάνωση, διότι δεν υπάρχει - βάση καταστατικού -τρίτη θητεία". 

Για να πετύχει ένας στόχος χρειάζεται η συμβολή όλων, δεν είναι ποτέ, αποτέλεσμα ενός ατόμου, ανέφερε ο κ.Τζίμας αναφορικά με το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες ΝΟΔΕ της Ελλάδος. 

Αυτό που μας περιμένει είναι η μεγάλη πρόκληση των Εθνικών Εκλογών, τόνισε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος, κ.Τζίμας. 

"Το τι θα φέρει το μέλλον μετά την ΝΟΔΕ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος ο οποίος με περιβάλλει και με υποστηρίζει".

Από αυτούς που δεν κατάφεραν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία να ψηφίσουν, δεν αμφισβητείται κανενός η ιδιότητα μέλους της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους  ο κ.Τζίμας. 

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, έγινε η πρώτη ΝΟΔΕ  - επί θητείας μου - σε εγγραφές νέων μελών, αυτό είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Αυτό πρόσφερα στην παράταξη, δήλωσε ο κ.Τζίμας.

"Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο, είναι το μεγάλο στοίχημα και σε αυτό δεν περισσεύει κανείς". 

Μάλιστα, ο κ.Τζίμας μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συνυποψηφίους του, Ζώη Μαργέλη και Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου