Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ- Η ΝΔ στηρίζει Α. Καχριμάνη για την Περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ


"Η ΝΔ στηρίζει  για την Περιφέρεια Ηπείρου και τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Αλέκο Καχριμάνη", αυτό δήλωσε απο τα Γιάννενα ο Λευτέρης Αυγενάκης στην επίσημη επίσκεψή του στα Γιάννενα, κατά

την διάρκεια της οποίας ενημέρωσε και ενημερώθηκε για τα αυτοδιοικητικά θέματα και είδε εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου.
Ο κ. Αυγενάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων υποστήριξε οτι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα στηρίξει τον σημερινό περιφερειάρχη στις εκλογές.
Ο κ.Αυγενάκης πήγε στα Γιάννενα με τον γραμματέα αυτοδιοίκησης Τάσο Γαϊτάνη.Μάλιστα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άτομα από την Πρέβεζα, όπως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας, το μέλος της Π.Ε. Σπύρος Κυριάκης, τα μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιώργος Γιολδάσης, Παναγιώτης Κώνστας και Νίκος Γεωργάκος, καθώς και η Σέβη Κονταξή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘