Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στην τελετή αναγόρευσης του Ε.Τσακαλώτου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμ Λογ & Χρημ/κης του ΤΕΙ Ηπείρου


Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα αναγορεύθηκε  σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών και Καθηγητής του ΕΚΠΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η ειδική τελετή αναγόρευσης έγινε παρουσία και του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στις 19.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών «Νικόπολις» του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα. 



Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε:

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου , καθηγητή Αναστάσιο Τσίνα-

Ανάγνωση του Ψηφίσματος της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Χάρη Ναξάκη-






Επίδοση του τίτλου από τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Αν. Καθηγητή Κωσταντίνο Καραμάνη.




Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Η οικονομική επιστήμη μετά την κρίση". 



Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ στην Πρέβεζα κ. Χάρη Ναξάκη η αναγόρευση του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σε επίτιμο διδάκτωρ του ΤΕΙ Ηπείρου έχει να κάνει αποκλειστικά με την συμβολή του στις Οικονομικές Επιστήμες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι η πρώτη αναγόρευση που πραγματοποιείται στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, οι Βουλευτές του Σύριζα Πρέβεζας, Άρτας και Θεσπρωτίας, κ.κ.Μπάρκας, Τσίρκας και Κάτσης αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Μπαίλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Πιπιλίδης, Γιαννουλάτος,  ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ.Καψάλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κ.Μπούρης, ο Διοικητής του νοσοκομείου κ.Παππάς,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, κ.Παππάς,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, κ.Σιόρεντας , καθηγητές της σχολής, φοιτητές, μέλη της τοπικής Ν.Ε. του Σύριζα κ.α.












Μετά το πέρας της τελετής, η διοίκηση του τμήματος, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του κ.Τσακαλώτου στην ταβέρνα "Φίλιππας"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου