Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 05, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διότι.. τα καλύτερα..συμβαίνουν στα "καλά καθούμενα"


Μεζεδοκαφενές στα καλά καθούμενα Θεοφάνους 8 στο Μνημείο της Αγάπης με τον χαρακτηριστικό πλάτανο να προσφέρει όαση δροσιάς και απόλαυσης στους θαμώνες του καταστήματος.


Ένα κατάστημα με γούστο, ξεχωριστό τόσο για την τοποθεσία του όσο για το ευχάριστο περιβάλλον αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. 




Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας μέσα από μοναδικά αρωματικά χαρμάνια που διαθέτει το κατάστημα με την συνοδεία σνακ όπως αραβική πίτα, μπριός κ.α. 




Ξεχωριστή θέση έχουν τα Smoothies αλλά και τα γλυκά, όπως σοκαλοτόπιτα, βάφλα στα οποία βεβαίως μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού. 




Στα "καλά καθούμενα" μπορείτε επίσης, να απολαύσετε τις νέες παγωμένες αλλά και ζεστές γεύσεις σοκολάτας, όπως Λευκή, φράουλα, πορτοκάλι & κανέλα, bueno, τυραμισού, μπισκότο, φουντούκι και dark brownies.


Και αν έρθει το βράδυ… τότε είναι η ώρα για κρασάκι, τσιπουράκι , μπυρίτσα , ότι τραβάει η όρεξη σου και φυσικά παρέα με τον κατάλληλο μεζέ. Τα πιατάκια που προσφέρει το κατάστημα περιέχουν νοστιμιές πραγματικά αξιόλογες και σπιτικές.




...Αυτά και πολλά άλλα στον μεζεδοκαφενέ στα καλά καθούμενα !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου