Σάββατο, Μαΐου 05, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ηρωικός Γιώργος Φραγκούλης...Όταν φύγουμε δεν θα μας θυμάται κανείς !


Χείμαρρος από τους λίγους, από αυτούς που δεν έχουν γυρισμό, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, Γιώργος Φραγκούλης, σε συνέντευξη  που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον Prisma. 

“Δε συζητάμε μεταξύ μας, ασχολούμαστε με μικροεξυπηρετήσεις και με βολεματάκια, κάτι που αφήνει την Πρέβεζα πίσω…”

"Τον Ταμπούρη τον θυμόμαστε για την παραλία, τον Νίκο Γιαννούλη για το ιστορικό κέντρο, τη Λ. Ειρήνης, το ποδήλατα, τα ΑΜΕΑ, τους πεζούς. Εμείς δεν μιλάμε, δε συζητάμε μεταξύ μας. Ασχολούμαστε με μικροεξυπηρετήσεις, με βολεματάκια, κάτι που αφήνει την Πρέβεζα πίσω… Δεν προχωράει έτσι η Πρέβεζα!".

Εμάς, ως τι θα μας θυμούνται...αν μας θυμούνται....μόνο αυτό δεν ανέφερε ο κ.Φραγκούλης το οποίο βεβαίως προκύπτει από τα συμφραζόμενα...

Αλήθεια, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Μπαίλης, δεν ανησυχεί γι΄αυτή  την κριτική ;

Αφού, όπως αποδεικνύεται και με την σημερινή ηρωική συνέντευξη Φραγκούλη, Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται εδώ και μεγάλο διάστημα στην Δημοτική παράταξη Μπαίλη.

Πολλές είναι οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων και πολύ περισσότερες οι υπόγειες κόντρες και οι κρυφές συναντήσεις.

Κάθε μέρα και από ένας Δημοτικός Σύμβουλος, κάνει Δημόσια και αυστηρή κριτική και  "τα ρίχνει" σε κάποιον άλλο.

Όλοι όμως στην ουσία  στοχεύουν το πρόσωπο του Δημάρχου και του  στέλνουν μηνύματα .

Άλλοι στα ραδιόφωνα βλέπε Γ. Φραγκούλη (πρώην πρόεδρος του ΔΣ και πρώην Αντιδήμαρχος), άλλοι σχεδόν πάντα  στα Δημοτικά Συμβούλια, όπως η κ. Π.Καζάκου ( πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και πρώην Πρόεδρος του ΔΣ) δείτε Συναρπάζει η "κόντρα" της πρώην και του νυν Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου...!  ή ο κ. Δ.Κώτσης  (προιστάμενος ΟΑΕΔ ), για να αναφέρουμε μόνο κάποιους ενδεικτικά.

Γιατί υπάρχουν  πολλοί άλλοι ( δεν θέλουμε να τους εκθέσουμε ) οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν "τα λένε έξω από τα δόντια" ...

Το τι λέγεται για το Λιμενικό Ταμείο, το τι καταλογίζουν κάποιοι Τοπικοί Σύμβουλοι για το θέμα του νεκροταφείου, καλύτερα να μην τα γράψουμε.

Αν θέλουν ας τα πουν επώνυμα οι ίδιοι...

Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, είναι σε γνώση του κ. Μπαίλη και παρ' όλα αυτά δεν δείχνει να ανησυχεί .

Ξέρει πολύ καλά ότι αυτοί που του κάνουν κριτική δεν θα  είναι και πάλι μαζί του στις εκλογές..

Γνωρίζει μάλιστα ότι κάποιοι έχουν άλλες επιλογές  και γι' αυτό επιχειρούν τώρα να αποστασιοποιηθούν.
Όπως εξομολογείται δημόσια στενός φίλος του Δημάρχου και εκ των παλαιότερων Δημοτικών Συμβούλων, ήδη έχουν βρεθεί αντικαταστάτες, οι οποίοι και θα εκπλήξουν θετικά . 

Άλλωστε, συνεχίζει, με τον νέο νόμο χρειάζονται μόνο 35 υποψήφιοι και το  μεγάλο πρόβλημα του κ. Μπαίλη ήταν ποιούς θα έκοβε από το νέο ψηφοδέλτιο.

Εμείς απ' τη μεριά μας δεν ξέρουμε αν αυτές οι εκτιμήσεις είναι σωστές και αν οι διαρροές έχουν  κάποια βάση . 

Τις καταγράφουμε και οι αναγνώστες μας θα  βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μη ξεχνάμε  άλλωστε , ότι οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά και  μέχρι τότε θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. 

Ακούστε ολόκληρη τη σημερινή συνέντευξη του κ.Φραγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου