Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Π.Δ.Σ. Δήμου Πρέβεζας, Κοσμάς Κορωναίος "Στο Δήμο Πρέβεζας πραγματικά παράγεται έργο"


Στο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ., ήταν καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας, κ.Κοσμάς Κορωναίος. 

Μάλιστα, ο κ.Κορωναίος απάντησε σε μια σειρά ζητημάτων που δεν άπτονται των καθηκόντων του, πλην όμως λόγω ότι έχει και το θάρρος της γνώμης και της απαιτούμενης γνώσης των θεμάτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μάσησε τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, ο κ.Κορωναίος αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του Δήμου Πρέβεζας εν όψει της νέας τουριστικής χρονιάς, και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Πρέβεζα προσπαθεί να βρει την τουριστικής της ταυτότητα. Στον Δήμο Πρέβεζας πραγματικά παράγεται έργο ξεκαθάρισε ο κ.Κορωναίος και αναφέρθηκε σε μια πραγμάτων. 

Η παρούσα δημοτική αρχή, τακτοποίησε υποχρεώσεις προηγούμενων ετών, τόνισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κοσμάς Κορωναίος.

"Όταν έτρεχαν τα λεφτά δεν υπήρχε κανένας προγραμματισμός για το που θέλει να πάει αυτή η πόλη".

Ο κ.Κορωναίος σχετικά με την μελέτη Μπελαβίλα, ξεκαθάρισε πως ήταν μια πολύ καλή μελέτη για τα χρονικά δεδομένα που συντάχθηκε και όχι για το σήμερα. 

Η Πρέβεζα έχει Δήμαρχο τον κ.Μπαίλη ο οποίος θεωρώ πως είναι εξαιρετικός και καλό θα είναι να συνεχίσει για μια πενταετία ακόμα, δήλωσε ο κ.Κορωναίος, συνεχίζοντας δήλωσε πως καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να λύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας.

"Από τα ονόματα που ακούγονται εν όψει των αυτοδιοικητικών, ο κ.Μπαίλης  νομίζω ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος"

Όλοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης θα πρέπει να σταθούν και να είναι ξανά στο πλευρό του Δημάρχου ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Κορωναίος. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου