Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κτηματικής Υπηρεσίας Πρέβεζας για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κατά μήκος της ακτογραμμής της Π.Ε. ΠρέβεζαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κτηματικής Υπηρεσίας Πρέβεζας

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κατά μήκος της ακτογραμμής της Π.Ε. Πρέβεζας και λαμβάνουν κάθε χρόνο άδεια απλής χρήσης αιγιαλού για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών σύμφωνα με την υπ' αριθμ. ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017/11-5-2017 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ 1636/12-5-2017, τ.Β'), να προβούν άμεσα (έως και 10-6-2018) στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση της άδειας από την Κτηματική Υπηρεσία Πρέβεζας, σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Οι επιχειρηματίες στους οποίους έχει ήδη δοθεί ή θα δοθεί σχετική άδεια παρακαλούνται να τηρούν αυστηρά τους όρους της σύμβασης παραχώρησης και τα όρια της παραχωρηθείσας έκτασης, διότι θα διενεργούνται έλεγχοι από την Κτηματική Υπηρεσία Πρέβεζας καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘