Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο



Τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 25 Μαΐου.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Κωσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Βασίλειος Παπαδιώτης πρόκειται για ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας το οποίο, με τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων, γίνεται πράξη.

"Οι βασικές υποδομές για την λειτουργία του σταθμού έχουν καλυφθεί και μέρα με τη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο" τονίζει ο κ.Παπαδιώτης, υπογραμμίζοντας ότι με τον συντονισμό και των ασθενοφόρων από τα Κ.Υ της περιοχής, θα επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην παραλιακή ζώνη. 

Σύμφωνα με το Διευθυντή του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ο σταθμός θα σώσει ζωές κυρίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου η κίνηση στην παραλιακή ζώνη αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ καταγράφονται και άλλα έκτακτα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας. Το ΕΚΑΒ θα στεγαστεί σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος της Πάργας και αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και internet, μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου