Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εντυπωσιακά έπεσε η αυλαία του 16ου Preveza Jazz Festival


Κάθε χρόνο, καλύτερο, εντυπωσιακότερο και πιο δημοφιλές !! Ο λόγος για το Preveza Jazz Festival που το τριήμερο που μας πέρασε, γέμισε τη πόλη της Πρέβεζας με ξεχωριστές μουσικές μελωδίες, ένα σπουδαίο πάντρεμα μουσικής και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 10/6, το Preveza Jazz Festival,  το μακροβιότερο Jazz Festival της δυτικής ακτής έριξε αυλαία με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Έτσι, στη σκηνή του, στην παραλία της Πρέβεζας, ανέβηκαν σχήματα από Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Αυστρία, Νορβηγία με την συμμετοχή για πρώτη φορά και καλλιτέχνη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής-αυτή του τρομπετίστα και δημιουργικού μουσικού Theo Croker - πράγμα που το κάνει πλέον διεθνές και φυσικά ακόμα πιο εντυπωσιακό! 
Η πρώτη μέρα  Παρασκευή ήταν αφιερωμένη σε γυναικείες φωνές, μεταξύ άλλων μαζί και μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής η Katerine Duska με καταγωγή από την Πρέβεζα. 
Ξεχωριστή ήταν και φέτος η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας με τη συμμετοχή και του Απόστολου Βαγγελάκη, ενώ η αυλαία έπεσε με την Marina Satti με τις υπέροχες Fonέs της, με το νέο της project με τίτλο “YALLA!”,

Αναλυτικά στο 16ο Preveza Jazz Festival εμφανίστηκαν οι εξής: 
Παρασκευή 8 Ιουνίου 
Under the Surface (Ολλανδία) 
Ιsabella Lundgren and Carl Bagge Trio (Σουηδία)
Katerina Duska (Ελλάδα)

Σάββατο 9 Ιουνίου 
Moncef Genoud (Ελβετία)
Theo Croker (ΗΠΑ) 
Woody Black 4 (Αυστρία)

Κυριακή 10 Ιουνίου 
Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας με τη συμμετοχή του Αποστόλη Βαγγελάκη
Espen Berg Trio (Νορβηγία)
Μαρίνα Σάττι + fonέs

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την σημερινή, τελευταία μέρα της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης. 

(Ζητάμε ταπεινά συγνώμη που λόγω δική μας ευθύνης, δεν καταφέραμε να φωτογραφίσουμε το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας με τη συμμετοχή του Αποστόλη Βαγγελάκη)





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου