Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τιμητική διάκριση για τον πρόεδρο των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πρεβέζης Εφ. Ταγματάρχη (ΕΜ) κ. Κιούλια Παναγιώτη



Η Ανωτάτη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών πραγματοποίησε εκδήλωση, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, την 29ην Μαΐου 2018 Ημέρα Μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, παρουσία της Θρησκευτικής, Πολιτικής, Στρατιωτικής Ηγεσίας, με την συμμετοχή όλων Συνδέσμων των Εφέδρων Αξιωματικών της Χώρας και πλήθους κόσμου.


Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο τέως Πρόεδρος της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών, Ομ. καθηγητής της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Γρηγόριος Κωσταράς, με θέμα «Το μήνυμα της Αλώσεως: Μνήμη ή Λήθη της Ιστορίας Σήμερα;»

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε η απονομή  τιμητικών διακρίσεων Εφέδρων Αξιωματικών και απενεμήθη,  στον πρόεδρο των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πρεβέζης  Εφ. Ταγματάρχη (ΕΜ) κ. Κιούλια Παναγιώτη, ο Αργυρούς Σταυρός Αξίας των Εφέδρων Αξιωματικών μετά Διπλώματος, για τις προσφερθείσες ύψιστες υπηρεσίες του εις το Εφεδρικό Κίνημα με την πολύχρονη και απολύτως ανιδιοτελή δράσιν του επ΄ ωφελεία της κοινωνίας, της πολιτείας και του Έθνους.


Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Ναυτικού Πλοίαρχος κ. Γεράσιμος Μίχαλος, παρουσία του προέδρου Δρ. κ. Κωσταρά Φίλιππου και του Γενικού Γραμματέα κ. Ασλανίδη Σάββα της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Συνδέσμου εκπαιδευτικών Γλυφάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου