Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο γνωστός Πρεβεζάνος σκηνοθέτης, κ.Τσόκας βρέθηκε κατηγορούμενος για την ξύλινη εξέδρα στο γάμο της κόρη του


Ο  Ελληνοσουηδικός γάμος που τελέσθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Πρέβεζα, και αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη της Πρέβεζας, έβαλε σε μπελάδες τον πατέρα της νύφης, τον γνωστό καταξιωμένο Πρεβεζάνο σκηνοθέτη, Μπάμπη Τσόκα.


Ως γνωστόν, ο ευπατρίδης σκηνοθέτης, κ.Μπάμπης Τσόκας, πάντρεψε τη κόρη του πέρυσι τον Αύγουστο με γαμπρό από την Σουηδία. Μάλιστα, για το γλέντι που είχε πραγματοποιηθεί δύο μέρες πριν το γάμο, στα στενά στο σαιτάν παζάρ σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό δημοσίευμα, δείτε  ΕΔΩ

Αξίζει ν'αναφέρουμε, πως μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού, ήταν ανώτεροι αξιωματούχοι από την Σουηδία, καθώς και ο Δήμαρχος της Στοκχόλμης ο οποίος είχε τελέσει την Σουηδική τελετή στην είσοδο του Ι.Ν. του Αγίου Χαραλάμπους. 

Έπειτα, ακολούθησε το γλέντι όπου τόσο το νεόνυμφο ζευγάρι, όσο και οι καλεσμένοι είχαν μεταβεί δια θαλάσσης σε κατάστημα στην περιοχή της Κυανής Ακτής .

Έτσι, για τον σκοπό αυτό και για λίγες μόνο ώρες, ο κ.Τσόκας, είχε φτιάξει μια αυτοσχέδια ξύλινη πλωτή εξέδρα προκειμένου όσοι είχαν επιβιβαστεί στα σκάφη να μεταφερθούν στην ξηρά. 

Αυτό όμως, υπηρεσιακά θεωρήθηκε παράβαση αιγιαλού, και σήμερα Πέμπτη 14/6 ο κ.Τσόκας βρέθηκε κατηγορούμενος ενώπιον του τριμελούς πλημ/δικείου Πρέβεζας όπου έπειτα των κατάλληλων εξηγήσεων του συνηγόρου του, κ.Βασίλειου Γιάπρου, ο κ.Τσόκας, αθωώθηκε. 

Θεωρούμε, πως όταν πρόκειται για τέτοιες προσωπικότητες, όπως αυτή του κ.Τσόκα, θα πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα και να μην εξαντλείται το γράμμα του νόμου, από την άλλη, η αρμόδια υπηρεσία λειτούργησε καθαρά τυπικά και ως όφειλε. 

Στη φώτο της ανάρτηση, στιγμιότυπο από το γλέντι στο Σαιτάν Παζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου