Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2018

Σπύρος Ριζόπουλος: Αρνούμαι όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στην προοπτική της Πρέβεζας, γιατί η Πρέβεζα έχει προοπτική ! Είναι απαράδεκτο η Πρέβεζα να είναι σ'αυτή την κατάσταση


Καλεσμένος στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης, "Όλα στον Αέρα" κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. ήταν ο Σπύρος Ριζόπουλος.


Ο κ.Ριζόπουλος απάντησε σε μια σειρά ζητημάτων που του τέθηκαν ενώ δεν παρέλειψε να προσκαλέσει δημόσια όλους τους πολίτες της Πρέβεζας και όχι μόνο στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Τετάρτης στις 20:00 στην θεοφάνειο αίθουσα. Δείτε σχετικά ΕΔΩ

Ειδικότερα, ο κ.Ριζόπουλος σχετικά με το γεγονός, ότι πλέον θα πρέπει να τον θεωρούν έναν σοβαρό αντίπαλο, δήλωσε: Δεν μπορείς να απαιτείς από κόσμο ο οποίος δυστυχώς έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένες επιλογές και αμέσως να μπει σε μια διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης, ο τρόπος με τον οποίον εμφανίζομαι, από μόνος του είναι ένα νέος τρόπος, με εξωστρέφεια, με άλλον αέρα, τόλμης, αυτοπεποίθησης, αυτό το οποίο δηλαδή λείπει από το σύνολο των πολιτικών της περιοχής.

Αναφορικά με τις αντιπροσωπευτικές του συναντήσεις με τους πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, ο κ.Ριζόπουλος ανέφερε: Στην Ήπειρο δεν τολμάει κανείς να αγγίξει επί της ουσίας θέματα, γιατί υπάρχει η ανασφάλεια, δεν μπορεί λοιπόν σε μια σύσκεψη, μέσα από μια διαβούλευση να τα ακούσεις ακριβώς όπως θες, το ζητούμενο για μένα είναι το γεγονός, ο κόσμος θέλει να μιλήσει.

Παρακάτω, στον κ.Ριζόπουλο τέθηκε το ζήτημα, αν το ρεύμα αυτό το οποίο καταγράφεται στο ίδιον, είναι εξαιτίας του ίδιου ή απλά δεν θέλουν τον σημερινό περιφερειάρχη, Οι Ηπειρώτες ως λαός, πρώτα καταδικάζουν και μετά επικροτούν, θεωρώ δηλαδή, ότι ισχύουν και τα δύο, Είμαι πολιτικά σκληρός, δεν με αφορούν τα προσωπικά του κ.Καχριμάνη, Εμένα με αφορούν συγκεκριμένα ζητήματα που κρατούν την Ήπειρο στον πάτο, τόνισε ο κ.Ριζόπουλος.

Σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Κώστα Καλτσή και στον Πρωινό Λόγο, όπου ανέφερε "Κατεστημάνο Καχριμάνη, μια κλίκα ξεπεσμένων, το οποίο ως ανάγνωση αλλά και ως διαπίστωση είναι σοκαριστικό, έτσι πάνω σ'αυτό ο κ.Ριζόπουλος σχολίασε : Όσο πιο χαμηλά βάζουμε τον πήχη και κρατάμε την κοινωνία σε απάθεια, τόσο μεγαλύτερη εξάρτηση έχουν στις πελατειακές και πολιτικές σχέσεις. Πιστεύω πως ο κ.Καχριμάνης κινείται μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων οι οποίο εξυπηρετούν συμφέροντα, έχουν χρησιμοποιήσει τον κρατικό κορβανά με τον χειρότερο τρόπο προς ίδιον όφελος, σε επίπεδο πελατειακών σχέσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Ριζόπουλος .

Στη περίπτωση που τελικά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον ίδιον, έπειτα από το κακό αυτό σενάριο,  θα μείνει στην Ήπειρο ο Σπύρος Ριζόπουλος,; Απάντησε,  Θα ρωτήσετε αυτόν τον οποίο θα πρεπε να είχε ήδη φύγει, εκείνος τι θα κάνει εκείνος όταν χάσει ...  Ρωτήστε με τι θα κάνω όταν θα μαι πρώτος από τον πρώτο γύρω...

"Ο πόλεμος τον οποίον δεχόμαστε είναι τεράστιος, οι εκβιασμοί είναι τεράστιοι,  διαμορφώνεται ένας εκ νέου πολιτικός οργανισμός από την αρχή"

"Ήρθε η στιγμή για τον κόσμο να αποφασίσει μεταξύ του κ.Καχριμάνη που εκπροσωπεί το παλιό, το κομματικό, το στείρο, το αναχρονιστικό και το νέο, το υπερκομματικό και το ιδεολογικά σωστά τοποθετημένο, της ανάπτυξης και των ίσων ευκαιριών, απλό είναι το δίλημμα, όλοι χωράνε στην ανατροπή του παλιού τόνισε ο κ.Ριζόπουλος.

Σχετικά με την επιλογή του κ.Ριζόπουλου, να εμπλακεί στην αυτοδιοίκηση και όχι στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο ίδιος ανέφερε: Η Μεγάλη ανανέωση που απαιτείται είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι ίδιοι, οι ίδιοι και οι ίδιοι...αυτοί που έρχονται μαζί μου, έρχονται χωρίς ανταλλάγματα, με μια αυταπάρνηση ψυχής, την οποία δεν τη βρίσκεις, και αυτή τη σχέση δεν την βρίσκεις στο περιβάλλον του αντιπάλου το οποίο είναι ένα περιβάλλον φθαρμένο.

Τέλος, στην συνέντευξη έγινε αναφορά επί της εκδήλωσης του κ.Ρζόπουλο στην Πρέβεζα (Τετάρτη 6/6 20:00 στην Θεοφάνειο) και στην Πρέβεζα γενικότερα. 


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου