Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" στον Prisma, μίλησε ο Διευθυντής του ρ/σ ΕΛΛΑΣ FM στην Νέα Υόρκη και Ύπατος Πρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΗΠΑ, κ.Δημήτρης Φιλιππίδης - Ηχητικό


Στο ραδιόφωνο του Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ, μίλησε ο Διευθυντής του ρ/σ ΕΛΛΑΣ FM στην Νέα Υόρκη, ανταποκριτής πολλών μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα και Ύπατος Πρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΗΠΑ, κ.Δημήτρης Φιλιππίδης !

Στην συζήτηση - συνέντευξη με τον κ.Φιλιππίδη τέθηκαν μείζον εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό, η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, το κλίμα όπως το εισπράττει ο κ.Φιλιππίδης από τους ομογενείς για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων.

Ο κ.Φιλιππίδης, αφού εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και για τους Ηπειρώτες, σχολίασε το γεγονός πως η ομογένεια βάζει πλάτη για την πατρίδα σε σοβαρά ζητήματα. Η Ηπειρωτική ομοσπονδία είναι από τις πιο ισχυρές ομοσπονδίες στις ΗΠΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Φιλιππίδης. 

Οι ομογενείς είναι κάθετοι στην οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο Υπατος Πρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο κ.Φιλιππίδης, έδωσε και μια αποκλειστική είδηση στην εκπομπή, πως μέσα στην βδομάδα θα παραδοθεί από την ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ μία επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, τόσο για το Σκοπιανό ζήτημα όσο και για την προκλητική στάση της Τουρκίας να κρατά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ακούστε ολόκληρη τη συνομιλία - συνέντευξη με τον Δημήτρη Φιλιππίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου