Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018

Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου 11 προτάσεις Δήμων για έργα αγροτικής οδοποιίας, δύο στον Δήμο ΠρέβεζαςΥπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, η απόφαση ένταξης  προτάσεων που είχαν υποβάλλει Δήμοι της Ηπείρου στο πλαίσιο της Πρόσκλησης:


«Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι προτάσεις που αξιολογήθηκαν, βαθμολογήθηκαν και κρίθηκαν επιλέξιμες μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου είναι κατά σειρά οι εξής:

1. Βελτίωση  αγροτικών οδών στο Δ. Ιωαννιτών, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.
2. Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Πρωτόπαππα Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 217.000 ευρώ.
3.Αγροτική οδοποιία Αμπελουργικής ζώνης Τ.Κ. Ζίτσας, Δήμου Ζίτσας με προϋπολογισμό 487.000 ευρώ.
Ασφαλτοστρώσεις δρόμων για εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών- αγροτικών εκμεταλλεύσεων από Τ.Κ. Γαβριάς σε Δ.Κ. Κωστακιών Δήμου Αρταίων, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.
5. Βελτίωση αγροτικού δρόμου Τ.Κ. Ωρωπού Δήμου Πρέβεζας, με προϋπολογισμό 163.500 ευρώ.
6. Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Τ.Κ. Κλειδωνιάς- Αετόπετρας Δήμου Κόνιτσας, με προϋπολογισμό 288.000 ευρώ.
7. Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο Δήμου Ηγουμενίτσας, με προϋπολογισμό 588.000 ευρώ.
8.Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Άνω Καλαμά Δήμου Πωγωνίου, με προϋπολογισμό 279.200 ευρώ
9. Βελτίωση αγροτικού δρόμου Τ.Κ. Σινώπης Δήμου Πρέβεζας, με προϋπολογισμό 166.000 ευρώ.
10. Βελτίωση δρόμου από Γαλάνι μέχρι Λειβαδάκια- Π. Θαναρέικο- Τ.Δ. Διασέλου Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, με προϋπολογισμό 563.000 ευρώ
11. Βελτίωση αγροτική οδού από Δ.Δ. Δερβιζιάνων – Δ.Δ. Γεωργάνων έως Δ.Δ. Αχλαδέας Δήμου Δωδώνης, με προϋπολογισμό 498.000 ευρώ.

Επιλαχούσες προτάσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι  θα χρηματοδοτηθούν από το αδιάθετο ποσό που  θα προκύψει από τους ανωτέρω διαγωνισμούς, είναι οι εξής: 
  
1.Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Κ. Νεοχωρίου Δήμου Νικ. Σκουφά, προϋπολογισμού 476.000 ευρώ.
2.Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Μετσόβου, τμήμα από Γέφυρα Παναγιάς έως Βρύση, προϋπολογισμού 590.398,26  ευρώ.

Άλλες 21 προτάσεις Δήμων κρίθηκαν ως μη επιλέξιμες για διάφορους λόγους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘