Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 15, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με μεγάλη επιτυχία η 4η Έκθεση Vespa & κλασικών οχημάτων στην Πρέβεζα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14/7 στην πόλη της Πρέβεζας, η 4η Έκθεση Vespa & κλασικών οχημάτων με 42 μοναδικά - ξεχωριστά εκθέματα. 


Tα ομορφότερα μοντέλα Vespa άλλα και άλλες διαχρονικές μοτοσικλέτες περιελάμβανε η έκθεση που πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά το Vespa Club Preveza μπροστά από την πλατεία των δικαστηρίων.

Η Vespa υπήρξε πάντα ο ατρόμητος πρωταγωνιστής αναρίθμητων ταξιδιωτικών περιπετειών και συνοδοιπόρος εξερευνητών που πραγματοποίησαν απίστευτες διαδρομές και ταξίδια. Η ιστορία έχει αναδείξει τη Vespa σε κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ, σε έναν πραγματικό «μύθο», έναν τρόπο ύπαρξης, σκέψης και έκφρασης.

Μάλιστα, σε συνομιλία που είχαμε με τον Κώστα Γράντη, μέλος της λέσχης Κλασική Μοτοσικλέτα και Βέσπα Λάρισας, ανέφερε, "Ήρθα στην σπουδαία αυτή έκθεση, προκειμένου να τιμήσω τους φίλους μου, αλλά και την ίδια την εκδήλωση, από εκεί και πέρα ευελπιστώ μαζί με τον καλό μου φίλο, Τάκη Ναζόπουλο να συνταξιδέψουμε προς την Ουγγαρία όπου θα λάβει χώρα η παγκόσμια συνάντηση Βέσπας. Πιστεύω δε, κάθε χρόνο πως η έκθεση αυτή θα εμπλουτίζεται με όλο και περισσότερα νέα εκθέματα". 


Ενώ, το μέλος του Vespa Club Preveza, Τάκης Ναζόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η χθεσινή εκδήλωση ήταν η 4η συνάντηση Κλασικών οχημάτων στην Πρέβεζα, όπου διοργανώνεται από το Vespa Club Preveza, με την συμμετοχή από διάφορες πόλεις της Ελλάδος, όπως η Άρτα, τα Γιάννενα, η Ηγουμενίτσα, η Λευκάδα, η Λάρισα καθώς και με συμμετοχή από Ιταλία, ενώ φέτος ήταν η μεγαλύτερη εκδήλωση που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε. Με την ελπίδα για περισσότερες συμμετοχές κάθε χρόνο". 

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και το μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Κυριάκης, όπου μάλιστα είχε και σύντομη συνομιλία με τους διοργανωτές.


Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την σπουδαία αυτή εκδήλωση























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου