Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 08, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου του Σπύρου Μπρίκου, "Αγία παπαλίνα η καλλονή" - Φώτο


“Αγία παπαλίνα η καλλονή", το βιβλίο του ιατρού και συγγραφέα Σπύρου Μπρίκου παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στον χώρο του“Μariposa Restaurant” στην Κυανή Ακτή.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας, φίλοι και αναγνώστες του Σπύρου Μπρίκου βρέθηκαν για να τιμήσουν τον συγγραφέα στην παρουσίαση των διηγημάτων του στο νέο του βιβλίο. 

Στην εκδήλωση αφού απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ Δήμας, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα πολιτισμού κα Αγγέλη και ο διευθυντής των εκδόσεων Μανδραγόρας κ Κρεμμύδας, τον λόγο πήραν οι βασικοί ομιλητές οι οποία παρουσίασαν και ανέλυσαν το νέο λογοτεχνικό πόνημα του Σπύρου Μπρίκου. 

Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βαγγέλης Αυδίκος, ο οποίος με την ιδιότητα κυρίως του συγγραφέα προσπάθησε να μεταφέρει στο κοινό στοιχεία του έργου του Σπύρου Μπρίκου, η φιλόλογός κα Άννα Αφεντουλίδου, η παιδοψυχίατρος κα Καλλιόπη Μιχελάκου και ο κινηματογραφιστής και σεναριογράφος Κυριάκος Κοτσίνης ο οποίος με μια εμπεριστατωμένη ανάλυση εξήγησε τη σύνδεση του έργου του Σπύρου Μπρίκου με τον "μαγικό ρεαλίσμό". 

Αποσπάσματα του έργου διάβασαν η Δώρα Μπέκα και η Πέπη Καρατζένη. Στο τέλος δε της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε θεατρικοποίηση διηγήματος από τους Ειρήνη Τσαγκαροπούλου, Σταυρούλα Καραγιάννη, Χαράλαμπος Οικονόμου, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Τσαγκαροπούλου. 

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο παραγωγός του Prisma 91,6 Χρήστος Τσούτσης ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έργα τέχνης της ζωγράφου και εικαστικού Ιολάνδας Σωτηρίας Άνθη -Βαρότση

Το PrevezaBest, εύχεται στον συγγραφέα κάθε επιτυχία και το βιβλίο καλοτάξιδο.



Η χθεσινή εκδήλωση ήταν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς και παρουσιάστηκε από ανθρώπους αγαπημένους, όπως αναφέρει ο ίδιος ο συγγραφέας. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου