Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησε η δίκη του ιερέα από την Άρτα - Κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού καθώς και για αποπλάνηση ανηλίκου και της μητρός του


Αργά το μεσημέρι στις 6/07/2018 τελείωσε η πρώτη συνεδρίαση του μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρέβεζας, όπου συμμετείχαν ως λαϊκοί Δικαστές, τέσσερις Πρεβεζάνες συμπολίτισσες μας.


Η κατηγορία που αποδίδεται σε 65χρονο ιερέα από την Άρτα είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση ανηλίκου και της μητρός του. 

Η διαδικασία έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ανηλικότητας του ενός των θυμάτων. Το Δικαστήριο αφού εξέτασε την ενήλικη μητέρα - θύμα του βιασμού, γενομένων δεκτών των αιτημάτων, ανέβαλε ώστε να κληθούν ουσιώδεις μάρτυρες και να υποβληθούν μέσω του ανακριτή Ιωαννίνων περαιτέρω ερωτήσεις. Συνήγορος πολιτικής αγωγής η κυρία Γρέβια από την Άρτα και υπεράσπισης του κατηγορουμένου οι κ,κ, Αθανασιάδης και Λαμπράκης από την Πρέβεζα και την Άρτα αντίστοιχα. 

Ο Κατηγορουμενος αρνείται την κατηγορία μας είπε ο Κύριος Λαμπράκης, σεβόμενος την κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘