Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018

Όαση το κέντρο της Φιλιππιάδας - Σηματοδοτείται μία νέα εποχή ! Φώτο


"Κολωνάκι" θυμίζει η νέα κεντρική πλατείας της Φιλιππιάδας με τους περίβαλλοντες αυτήν πεζόδρομους.


Η νέα πλατεία με σύγχρονα υλικά (τζάμι χάλυβα, μέταλλο, ξύλο, μάρμαρο και πράσινο), έχει υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και έχει αλλάξει ριζικά το κέντρο της πόλης.

Τα ανωτέρω έργα υλοποιεί η τεχνική εταιρία Ορράον. 

Έτσι, σηματοδοτείται μία νέα εποχή για την πρωτεύουσα του Δήμου Ζηρού. 

Μάλιστα, μαθαίνουμε πως ολοκληρώνεται άμεσα και η ανάπλαση της πλατείας Μάστακα από τον πολιτικό μηχανικό, Ανδρέα Αναστασόπουλο,όπως επίσης και η κατασκευή του νέου ηλεκτρικού ρολογιού του δημαρχείου. 

Επίσης πληροφορούμαστε πως εξελίσσεται ένα μεγάλο πρόγραμμα κατασκευών και αναπλάσεως ευρύτερα του δήμου ζηρού, όπως της νέας πλατείας Α.Παπανδρέου στην Φιλιππιάδα, εκτιμώμενου προυπολογισμού 400.000 ευρώ, της αποκαταστάσεως υποδομών της περιφέρειας του δήμου περίπου 300.000 ευρώ, ανάπλαση του σχολείου της τοπικής κοινότητας Κρανιάς, αποκατάσταση του ιστορικού δημοτικού πέτρινου σχολείου του Θεσπρωτικού, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε και ο μειοδότης δεύτερης φάσης του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων του Θεσπρωτικού προυπολογισμού 1.900.000 ευρώ. 

Βλέπουμε πως ο Δήμαρχος, κ.Καλαντζής υλοποιεί αθόρυβα και μεθοδικά ένα ευρύτερο πρόγραμμα υποδομών το οποίο μεγάλη συμβολή έχουνε και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου