Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2018

Η παρακάμερα από τα Παργινά 2018 και το μενού των 70 ευρώ !!


Ποιους συναντήσαμε, τι συζητήσαμε, τι μας έκανε εντύπωση !

Στο πλαίσιο των Παργινών 2018, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά, δείτε ΕΔΩ, συναντήσαμε γνωστά πρόσωπα, ενώ εντυπωσιαστήκαμε από διάφορες καταστάσεις..

1) Ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα, Κώστας Μπάρκας, παρακολούθησε την θαυμάσια αυτή εκδήλωση, όχι παρέα με τον λαό, αλλά από το μπαλκόνι του Δήμου Πάργας, παρέα με τους υπολοίπους επισήμους αυτοδιοικητικούς (Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Σουλίου, Ν.Σκουφά, κ.Μπέζα κ.α.)



2)Σε γνωστό εστιατόριο με μαγευτική θέα δείπνησε ο γνωστός συνήγορος της Πρέβεζας, κ.Βασίλειος Γιάπρος με την παρέα του, κ.Απόστολο Σουλιώτη κ.α. (Μάλιστα μας μεταφέρθηκε και ένα πολιτικό σχόλιο, το οποίο για την ώρα δεν δημοσιοποιούμε)




3) Στον ίδιο χώρο, ο γνωστός γυναικολόγος κ.Χρήστος Ματσίρας, ο οποίος να σας αποκαλύψουμε πως κατά πάσα πιθανότητα θα εμπλακεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές (περισσότερα επ' αυτού θα σας πούμε στο άμεσο μέλλον) μαζί με τον γιο του Gianluca Ματσιρα Υπεύθυνος – Συντονιστής Δράσης της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων για τον Ν.Πρεβέζης.


4)Ιδιαίτερα αρνητικά σχολιάστηκε από επισκέπτες αλλά και ντόπιους το γεγονός πως την μέρα του Δεκαπενταύγουστου, καταστήματα στην παραλία, για την μέρα αυτή είχαν μενού της τάξεως ακόμη και των 70 ευρώ !! Μάλιστα, σε συνομιλία που είχαμε με άλλους καταστηματάρχες που δεν εφάρμοσαν "το μέτρο αυτό", δήλωσαν την πλήρη αντίθεση τους στην τακτική αυτή...

Ελπίζουμε μονάχα να μην τους γυρίσει μπούμερανγκ...!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου