Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεαρό μοντέλο που φωτογράφισε ο Akis στην Πρέβεζα..περπάτησε στην παρουσίαση της κολεξιόν φθινόπωρο - χειμώνας 2019 για τους D&G στο Μιλάνο


Ο γνωστός κομμωτής και φωτογράφος Akis,  έχει σπάσει τα στενά όρια, όχι μόνο της Πρέβεζας και της Ηπείρου, αλλά και αυτά της Ελλάδας, πάντα μέσα από την καλλιτεχνική του ματιά.


Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν με σχετικά μας δημοσιεύματα, για τις επιτυχίες του δικού μας "Akis" σε παγκοσμίου βεληνεκούς περιοδικά τα οποία έχουν φιλοξενήσει διάφορες δουλειές του. Επίσης, είναι γνωστός πως ο Akis, είναι και πολύ καλό ανιχνευτής ταλέντων του Modeling. 

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο το οποίο ανακάλυψε ο Πρεβεζάνος καλλιτέχνης, το περιοδικό Elegant Magazine, φιλοξένησε στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο του,  όπου μάλιστα η φωτογράφιση είχε γίνει σε καταστήματα της Πρέβεζας από τον Akis. 






Επίσης, το νεαρό αυτό μοντέλο, τράβηξε την προσοχή των διάσημων σχεδιαστών μόδας DOLCE & CABBANA όπου τον επέλεξαν και συμμετείχε στην παρουσίαση τους στο Μιλάνο για την κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019.

Δείτε μέσα από το βίντεο, το νεαρό ξανθό μοντέλο με το μαύρο δερμάτινο μπουφάν να περπατά σε μια από τις πιο διάσημες πασαρέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου