Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κέντρο Ελαστικών - Ζαντών ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σας ενημερώνουμε ότι στην Road Runner ελαστικά Σταυρόπουλος Ι. στην Πρέβεζα μπορείτε να βρείτε ελαστικά των εταιριών που ηγούνται στον χώρο, εταιρίες με νέες καινοτομίες παρέχοντας σας ασφάλεια σε ιδανικές τιμές.

Εταιρίες όπως: Continental, Dunlop, Goodyear, Uniroyal, Barum, Bridgestone, Firestone, Daytone, Sava,  Matador, Viking, Fulda, Pirelli Ελαστικά για όλους τους τύπους των οχημάτων: Επιβατικά, suv, jeep, 4×4, van, και φυσικά όλα τα νέα ελαστικά για τις αγαπημένες σας μηχανές. Ελαστκά Moto: Dunlop, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Continental. 




Το κατάστημα ελαστικών Σταυρόπουλος Ιωάννης, δραστηριοποιείται στον χώρο τον ελαστικών πάνω απο 60 χρόνια πέρασε απο πατέρα σε γιο με μετάδοση της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και κυρίως έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την σωστή ενημέρωση του πελάτη πάνω στα ελαστικά.



Λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα γεγονότα παρουσιάσεων ελαστικών, απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, παίρνοντας μέρος σε παρουσιάσεις των νέων ελαστικών με συχνα test drives σας βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά για το όχημα σας ελαστικά. 

Πέραν αυτού όμως στην road rynner ελαστικά Σταυρόπουλος έχουμε κύριο μελημά μας να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας. 


Στα 60 αυτά έτη έχουμε να υπερηφανευόμαστε για όλους εσάς, τους πελάτες μας, που με την συνεχή παρουσία σας μας κάνετε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για το δικό σας συμφέρον. Όλα αυτα τα χρόνια λοιπόν έχουμε ένα σλόγκαν μας και μόνο να σας πούμε… 

Η σωστή επιλογή ελαστικών ειναι το Α και το Ω 

Κέντρο Ελαστικών και Ζαντών 
Πρέβεζα ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Road Runner Tires

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου