Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018

Δήμος Πρέβεζας, Σενάρια Υποψήφιων Δημάρχων, "Πρωταγωνιστούν στην ανάρτηση", Μπαίλης, Παππάς, Νίτσας κ Ροπόκης !


Αίσθηση έκανε η χθεσινή μας ανάρτηση που αφορούσε πιθανές υποψηφιότητες για το Δήμο Πρέβεζας, δείτε σχετικά ΕΔΩ

Πολλοί αναγνώστες του PrevezaBest, ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες (λες και αν ξέραμε δεν θα τα γράφαμε) ενώ υπήρχαν και κάποιοι που διαφωνούσαν με τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες μας, αλλά όταν τους ρωτούσαμε, αν επιθυμούσαν αυτές τους οι απόψεις να δημοσιοποιηθούν, το αρνιόταν. 

Παρά λοιπόν τις όποιες "αντιδράσεις" και διαφορετικές εκτιμήσεις εμείς συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα ονόματα που φέρονται ως πιθανοί υποψήφιοι Δήμαρχοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΙΛΗΣ, Δήμαρχος.
Σε όλους τους τόνους συνεργάτες του κ. Μπαίλη, διαψεύδουν φήμες περί αποχώρησης του με τη λήξη της θητείας.

"Όχι μόνο δεν αποχωρεί, αλλά θα είναι και πάλι "ο νικητής των εκλογών", δήλωνε σε καφενείο χωριού, στενός συνεργάτης του Δημάρχου.

Είναι βέβαια αλήθεια ότι ο κ. Μπαίλης είναι αποδυναμωμένος, αφού κάποια στελέχη του συνδυασμού του έχουν αποχωρήσει ή αδρανοποιηθεί όμως όπως και άλλη φορά έχουμε γράψει, αυτό δεν τον εμποδίζει  να προχωρήσει σε ανανέωση του ψηφοδελτίου του .

Εκτίμησή μας είναι ότι ο νυν Δήμαρχος θα δώσει και πάλι τη μάχη των εκλογών , ευελπιστώντας να κερδίσει για 5η συνεχόμενη φορά. 

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Είναι ο μόνος από τους φερόμενους ως μνηστήρες που έχει δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος, επιχειρώντας να προκαταλάβει τις αποφάσεις του κόμματός του, της ΝΔ.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μη πιστεύουμε ότι θα συμμετέχει στις εκλογές με ανανεωμένο, όπως ο ίδιος λέει, ψηφοδέλτιο, όμως δεν αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο άλλο σχήμα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν.

Στη ΝΔ κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν επιδιώκουν όπως μαθαίνουμε να παρέμβουν στα στελέχη τους με κομματική πειθαρχία, ελπίζοντας ότι στο τέλος οι όποιοι ενδιαφερόμενοι θα συνεργαστουν για το καλό της παράταξης.

Δεν θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι σε λίγους μήνες η ΝΔ, όπως όλα δείχνουν θα είναι κυβέρνηση και αυτό πολλοί είναι που το λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψη τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΤΣΑΣ ανεξ. δημοτικός σύμβουλος.
Είναι περισσότερο από βέβαιο, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος και σύμφωνα με πληροφορίες αρχές Σεπτέμβρη θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση, αλλά και τα βασικά στελέχη που θα τον στηρίξουν.

Σύμφωνα πάντα με τις δικές μας πληροφορίες έχει συγκροτήσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του, ενώ είναι βέβαιο ότι δεν σκέπτεται μέχρι στιγμής σενάριο συνεργασίας.

#Μάλιστα, ο Γιώργος Νίτσας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, θα μιλήσει στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΠΟΚΗΣ, ΠΡΏΗΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ
Ο Βαγγέλης Ροπόκης, που πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και αποχώρησε από τον κ. Μπαίλη, καταγγέλλοντας συνεργάτες του Δημάρχου ότι τον παρεμπόδιζαν στο έργο του, δηλώνει ότι θέλει να κατέβει για δήμαρχος.

Αρνείται κατηγορηματικά ότι θα επιστρέψει στο στρατόπεδο του νυν δημάρχου, όπως επίσης ότι δεν έχει κουβεντιάσει με κανέναν από τους άλλους διεκδικητές του Δήμου.

Πληροφορίες τον θέλουν να κάνει επαφές (τηλεφωνικές και οχι μόνο) και να συζητάει με τους πολιτικούς του φίλους, ζητώντας την υποστήριξή τους.

Εκτίμησή μας ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον κ. Ροπόκη, ο οποίος θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να παραμείνει στο προσκήνιο.

Και πάλι με τις ευχές μας για καλό δεκαπενταύγουστο και καλά μπάνια και τα ξαναλέμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου