Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2018

Σπουδαία δωρεάν διαφήμιση για την Πρέβεζα μέσω της μπύρας Salitos και του περιοδικού Elegant


Τεράστια προβολή για την πόλη της Πρέβεζας και των παραλιών της, η οποία αποτέλεσε μεγάλη και ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση, μέσω της μπύρας Salitos και του γνωστού περιοδικού Elegant.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής του νέου διαφημιστικού της μπύρας Salitos, επέλεξε την Πρέβεζα και τις παραλίες της με τα θεσπέσια ηλιοβασιλέματα Μύτικα και Καναλίου, προκειμένου να αναδείξουν το προιόν. 

Μάλιστα, το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Ευδοκία Γκιόρτου, ενώ τα χτενίσματα και το Styling ο δικός μας γνωστός κομμωτής Akis, ο οποίος, τραβούσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια και δημοσιεύθηκαν στο γνωστό περιοδικό Elegant, όπου ο γνωστός Πρεβεζάνος κομμωτής έχει μόνιμη πλέον συνεργασία. 

Οι φωτογραφίες, παραχωρήθηκαν στο PrevezaBest, από τα γυρίσματα στις παραλίες Μύτικα και Καναλίου, όπου φιγουράρουν στο τεύχος Ιουλίου στην αντρική αλλά και στην γυναίκεια έκδοση του περιοδικού  .

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την αντρική και την γυναίκεια έκδοση του περιοδικού Elegant που μέσω των φωτογραφιών του Akis και του διαφημιστικού της μπύρας, προβάλλεται ο τόπος μας και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου