Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018

Έως τις αρχές του 2020 η ολοκλήρωση των εργασιών στο αεροδρόμιο του Ακτίου


Έως τις αρχές του 2020 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στα αεροδρόμια του Ακτίου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σκιάθου και της Μυκόνου.


Αυτό ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της εταιρίας Fraport Greece κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση των έργων στα αεροδρόμια των Χανίων, της Καβάλας και της Ζακύνθου μέχρι το τέλος του έτους. 

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η δημοτική ραδιοφωνία για το αεροδρόμιο του Ακτίου, στην πρώτη τετραετία προβλέπεται επέκταση κατά 2.381 τ.μ και ανακαίνιση τερματικού σταθμού, εγκατάσταση ειδικού συστήματος για τον έλεγχο των αποσκευών, αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών, ανακαίνιση του οδοστρώματος στους χώρους προσγείωσης-απογείωσης και στάθμευσης αεροσκαφών, 75% αύξηση των σταθμών Check-in (από 8 σε 14), 60% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών (από 5 σε 8) και διπλασιασμός των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου (από 2 σε 4). Επιπλέον, θα υπάρξει ανανέωση και εκμοντερνισμός της εσωτερικής και εξωτερικής όψης του αεροδρομίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου