Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δείτε τι δηλώνουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Λογ&Χρη/κης για τον Μιχάλη Διακομιχάλη


Το PrevezaBest παρουσιάζει δηλώσεις φοιτητών του ΤΕΙ της πόλης σε συνάρτηση με τον Καθηγητή, κ.Μιχάλη Διακομιχάλη για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ:


1) Δάσκαλε προχώρα το ΤΕΙ σε χρειάζεται και ήσουν παρών πάντα και δίπλα στους φοιτητές. Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής.
2) Κύριε Διακομιχάλη ήσασταν ο καλύτερος πρόεδρος που νοιαζόταν για τον φοιτητή...δείξατε τον δρόμο για το πως μπορούμε και μεις να ενταχθούμε μέσα σε ενα Ευρωπαϊκό πλαίσιο διδασκαλίας αλλα προφανώς δεν αρεσε....στο μυαλο του καθε σωστού φοιτητή θα ειστε πάντα ο καλύτερος.... Ευχαριστούμε που μας κανατε να κάνουμε και 10 βηματα παραπανω. 
3) Είσαι ένας απίστευτος δάσκαλος και φοβερός πρόεδρος που νοιάζεται στο 100% για τον καθένα φοιτητή ξεχωριστά !!!!
Πάντα όταν κάποιος ξεχωρίζει μέσα στη "μάζα" όλοι οι άλλοι νιωθουν μειονεκτικά γι αυτό προσπαθούν να σας υποβαθμίσουν στο επίπεδο τους. Έτσι είναι φτιαγμένη η ζωή. Η ζωή δεν είναι συννεφάκια και πεταλουδίτσες, θα σας ρίξει στο πάτο, τόσο πάτο που θα σας γονατίσει, αλλά νικητής δεν είναι αυτός που έπεσε μια φορά και τα παράτησε, νικητής είναι αυτός που στην εκατοστή φορά που "έπεσε" προσπάθησε ακόμα μια φορά!
4) Δάσκαλε πολύ λυπάμαι κάποιοι ήδη θα χαίρονται για αυτό που καταφέρανε ,πάντα είχαν τον τρόπο τους "μερικοί/ες" να ισοπεδώνουν οτιδήποτε καλό πάει να γίνει, το θέλανε και το θέλουν το ΤΕΙ στα μέτρα τους για να ικανοποιούν τα γούστα τους...ΑΛΛΑ όλο αυτό πρέπει να σταματήσει! Δώστε τον αγώνα σας όπως κάνατε τόσα χρόνια και σίγουρα θα βρεθούν και άλλοι για να το τελειώσετε μαζί όλο αυτό!


1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικός άνθρωπος και καθηγητής!! Τον είχα για μία χρονιά στο ΕΑΠ.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή