Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018

290.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας



Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018  το έργο «Επισκευή - συντήρηση μηχανολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων  κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.


Το έργο είναι απόρροια της πρόσφατης δέσμευσης του  Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού,  Ιουλίου Συναδινού,  από την Πρέβεζα, στο μέσο του  καλοκαιριού, για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου της πόλης  μας, στο πλαίσιο συμμετοχής του   σε ημερίδα για τον αθλητικό τουρισμό και τις προοπτικές ανάπτυξής του στην περιοχή μας.

Σε γενικές γραμμές, η αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ενώ, ειδικότερα, αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της αθλητικής και μαθητικής κοινότητας.

Σημειώνεται τέλος, ότι  η αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας  εντάσσεται στη φιλοσοφία της κυβέρνησης για μείωση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων σε επίπεδο αθλητικών υποδομών, καθώς είναι γνωστό ότι η Πρέβεζα υπολείπεται σ’ αυτό το πεδίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου