Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018

Στον απόηχο της ομιλίας του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, παρουσία γαλάζιων στελεχών της Ηπείρου


Στον απόηχο της ομιλίας του Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, όπου μαζική ήταν η παρουσία γαλάζιων στελεχών της Ηπείρου, το PrevezaBest βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να σας μεταφέρει το κλίμα, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο κατακλύστηκε από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της γαλάζιας παράταξης που μετέβησαν στο χώρο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις προγραμματικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. 





Το PrevezaBest συνάντησε αρκετά στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ από διάφορες περιοχές της Ηπείρου όπου και αποθανατίσαμε τις στιγμές. 

Να τονίσουμε, πως οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, κ.κ.Καραμανλής και Σαμαράς, μπήκαν καχειροκροτούμενοι στο συνεδριακό κέντρο.




Μάλιστα, στο πλαίσιο της παρουσίας πολλών γαλάζιων στελεχών της Ηπείρου στην 83Η ΔΕΘ, άδραξαν την ευκαιρία και πραγματοποίησαν διαφόρων ειδών συναντήσεων με ανθρώπους του οργανωτικού του κόμματος. 

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν Βουλευτές του κόμματος από τις περιοχές της Ηπείρου και της Λευκάδας, Πρόεδροι ΝΟΔΕ, Εκρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, Πολιτευτές κ.α 

Εκεί, μεταξύ άλλων, συναντήσαμε την νεαρή αναπληρώτρια τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη μαζί με την Σέβη Κονταξή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δίχως για την ώρα να έχει "κλειδώσει" θα είναι η γυναικεία υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Ν.Πρέβεζας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως πρόκειται για μια γυναικεία παρουσία με ποιοτικά χαρακτηριστικά στο τοπικό γαλάζιο ψηφοδέλτιο.


Άλλη μια γυναικεία παρουσία που είδαμε στο Βελλίδειο, ήταν η Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης Ηπείρου, Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη την οποία συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον Φίλιππο Φόρτωμα, συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.   



Βεβαίως, ο τοπικός Βουλευτής, Στέργιος Γιαννάκης παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι. Επίσης, ο κ.Γιαννάκης αντάλλαξε θερμές χειραψίες με διάφορα κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως με τους κ.κ.Βορίδη, Βρούτση, ανθρώπους του οργανωτικού αλλά και απλούς ψηφοφόρους της ΝΔ από την περιοχή μας που παραβρέθηκαν στην ομιλία Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.





Τέλος, ν'αναφέρουμε πως το παρών έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης, όσο και τα μέλη Αντώνης Ζαπουνίδης και Παναγιώτης Κώνστας, οι οποίοι από την πρώτη μέρα της έκθεσης βρέθηκαν στο χώρο προκειμένου να στήσουν και να ετοιμάσουν το περίπτερο του Επιμελητηρίου που φιλοξένησε τοπικούς παραγωγούς.




Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έτσι όπως το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του PrevezaBest..

Σημείωση: Το φωτογραφικό υλικό είναι ενδεικτικό, καθώς στην ομιλία παραβρέθηκαν και πολλά ακόμη τοπικά στελέχη της Ν.Δ. που λόγω της πολυκοσμίας δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε και να φωτογραφίσουμε. 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου