Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ούτε στο χάρτη της αεροπορικής εταιρίας που εκτελεί την πτήση Ντίσελντορφ - Άκτιο, δεν υπάρχει η Πρέβεζα ! Εμφανίζει τερματικό σταθμό την Λευκάδα


Μπορεί η Περιφέρεια Ηπείρου να κάνει ανοίγματα με Γερμανούς Tour Operators, όπως σας ενημερώσαμε με σχετική μας χθεσινή ανάρτηση, πλην όμως, το PrevezaBest, σήμερα σας αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει με αεροπορική εταιρία που εκτελεί τη πτήση Ντίσελντορφ - Άκτιο.


Όπως σας παρουσιάζουμε, στις οθόνες του αεροπλάνου τις οποίες δεν μπορεί ο επιβάτης να ελέγξει, εμφανίζεται ως τερματικός σταθμός η λέξη "Lefkada", όπως μπορείτε να διακρίνεται στην φωτογραφία, και όχι το αεροδρόμιο του Ακτίου, όπου το αεροπλάνο προσγειώνεται. 

Μάλιστα, το επιβατικό κοινό του αεροπλάνου γεμάτο από ξένους τουρίστες και πολύ εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί το κέρδος μέσα από όλο αυτό για το γειτονικό μας νησί και την "ζημία" για την Πρέβεζα, αφού στις οθόνες της εταιρίας η λέξη "Πρέβεζα" δεν υπάρχει καν.

Τέτοιες λεπτομέρειες πραγματικά κάνουν τη διαφορά, ενώ σ'αυτό το σημείο, απαιτείται η παρέμβαση των πολιτικών μας αρχόντων...

Σημ: Η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι μέσα από το αεροπλάνο της εταιρίας κατά τη διάρκεια της πτήσης Ντίσελντορφ - Άκτιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου