Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2018

Τι δήλωσε η αδελφή της 26χρονης από την Πρέβεζα


Τι λέει στην «Espresso» η αδελφή της 26χρονης από την Πρέβεζα

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Ιούνιο του 2010 στην Πρέβεζα, τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA στο κρανίο που βρέθηκε στον Μύτικα, για να διαπιστωθεί αν ανήκει στην 26χρονη.

Χθες, το κρανίο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, μαζί με δείγμα από το γενετικό υλικό συγγενών της άτυχης Αγγελικής, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση. Η αδελφή της όμορφης Αγγελικής, Κατερίνα, εξέφρασε στην«Espresso»την αγωνία της εν αναμονή των αποτελεσμάτων: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα, τα οποία δεν γνωρίζουμε πότε θα βγουν. Αν και όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο το κρανίο να ανήκει στην αδελφή μου, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν δεν μάθουμε το πόρισμα της εξέτασης».

Αναφορικά με τον 59χρονο φίλο της κοπέλας, η Κατερίνα ανέφερε ότι εξακολουθεί να αρνείται κάθε ανάμειξη με την εξαφάνισή της: «Ο φίλος της Αγγελικής επιμένει να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το τι απέγινε. Ας περιμένουμε, όμως, πρώτα τα αποτελέσματα του DNA και όλα θα βγουν στο φως».

Εύα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου