Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ομιλία Μητσοτάκη στην Πρέβεζα


Με την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Δευτέρας 8/10, στο φιλόξενο Κτήμα Τσουμάνη, ολοκληρώθηκε η περιοδεία και οι επισκέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πρέβεζα.


Είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Άρτα αλλά και επισκέψεις σε διάφορα σημεία της Πρέβεζας, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Έτσι, στην ομιλία του κ.Μητσοτάκη, παραβρέθηκαν δεκάδες εκατοντάδες κόσμου, απ'όλες τις περιοχές της Ηπείρου και της Λευκάδας, Βουλευτές του κόμματος, αυτοδιοικητικοί, στελέχη, μέλη αλλά και απλοί ψηφοφόροι. Δυναμικό παρών έδωσε η νεολαία του κόμματος με συνθήματα.
Με σαφείς αναφορές στην Ήπειρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε:



"Φίλοι Ηπειρώτες,

Σήμερα στην Άρτα και στην Πρέβεζα, είδα την Ελλάδα που αγωνίζεται και που ψάχνει ευκαιρίες για προκοπή. Και είναι θετικό που Περιφέρεια και Δήμοι συνεργάζονται και φέρνουν αποτελέσματα, παρά την αδράνεια του κεντρικού κράτους:

Ήδη κατασκευάζεται δίκτυο αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο από την Άρτα μέχρι την Ηγουμενίτσα, προστατεύοντας τα νερά του Αμβρακικού και βελτιώνοντας το επίπεδο των υπηρεσιών στον τουρισμό.

Είστε από τις πρώτες περιφέρειες που προωθήσατε μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων με ΣΔΙΤ που ήδη θα λειτουργούσε, αν η κυβέρνηση δεν κρατούσε επί μήνες το έργο στο συρτάρι, από δυσανεξία στις συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Σύντομα, επίσης, η πόλη της Πρέβεζας, αποκτά σύγχρονη είσοδο, παρακάμπτοντας τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, έργο που δημοπρατεί η Περιφέρεια".
Μάλιστα, έκανε και αναφορές στην Μαρίνα Πρέβεζας που η γραφειοκρατία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έφερε το μεγάλο αυτό έργο πίσω, καθυστερώντας έτσι την ανάπτυξη του τόπου. 
Μεταξύ άλλων,  ο κ.Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην στήριξη που παρέχει η γαλάζια παράταξη στον Περιφέρειαρχη Ηπείρου, Αλ Καχριμάνη. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του PrevezaBest
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου