Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βασίλης Γιάπρος "Το ζητούμενο δεν είναι η στήριξη ενός συγκεκριμένου πολιτικού φορέα, το ζητούμενο είναι η Πανστρατιά"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλειος Γιάπρος.

Αρχικά ο κ.Γιάπρος σχολιάζοντας την απόφαση καθόδου στις δημοτικές εκλογές, μεταξύ άλλων σημείωσε: Η απόφαση για την κάθοδο στις εκλογές του Μαίου είναι προιόν γόνιμων συζητήσεων που έχουν γίνει το διάστημα που έχει μεσολάβησε με αρκετούς συμπολίτες και συνδημότες έτσι ώστε να καταλήξουμε στο πως πρέπει να γίνει αυτή η "κίνηση" με κυρίαρχο στόχο αυτό που και χθες ανέφερα, δείτε ΕΔΩ , την αλλαγή στη πόλη, να αλλάξουμε τη πόλη..

"Αν δεν υπάρχει συλλογικότητα και ομαδικότητα και αν δεν υπάρξει στήριξη από όλους, δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα", άρα λοιπόν η χτεσινή ανακοίνωση έχει να κάνει με ότι προηγήθηκε στο επίπεδο της προετοιμασίας, σημείωσε ο κ.Γιάπρος.

"Χρειάζεται συναίσθημα, χρειάζεται ρομαντισμός, χρειάζεται πάθος και χρειάζεται όραμα για τη πόλη"

"Για αυτό εγώ και οι συνεργάτες πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι, πολύ σεμνοί και ταπεινοί σ'αυτά που λέμε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν" 

Ερωτηθείς ο κ.Γιάπρος που κυμαίνονται οι σχέσεις του με την Νέα Δημοκρατία και αν θα έχει τη στήριξη της Ν.Δ. μεταξύ άλλων ανέφερε: Δεν το γνωρίζω αυτό, είναι γνωστό σε όλους η προέλευση μου..., το ζητούμενο δεν είναι η στήριξη ενός συγκεκριμένου πολιτικού φορέα, το ζητούμενο είναι η Πανστρατιά, η στήριξη από τους δημότες, η στήριξη από τους πολίτες όχι στο πρόσωπο μου, αλλά στη προσπάθεια που γίνεται και να αποκτήσει η προσπάθεια ομαδικότητα και συλλογικότητα, μπορεί το κάθε κόμμα, να υποστηρίξει τον Α ή τον Β (υποψήφιο), καλοδεχούμενο και αυτό...εδώ δεν είναι πολιτικό παιχνίδι, εδώ είναι η υπόθεση ΠΡΕΒΕΖΑ, Δήμος Πρέβεζας. 

"Δεν είναι πλέον εποχή για να μπαίνουν τα κόμματα στα αυτοδιοικητικά, δεν χρειάζεται..." το χει ξεπεράσει η κοινωνία, η νέα γενιά κτλ, εδώ τον λόγο τον έχουν οι πολίτες, η Πρέβεζα έχει τεράστια δυνατότητες..."

"Πρέπει ο Δήμος Πρέβεζας να βγει από την απομόνωση, τόνισε ο κ.Γιάπρος σχετικά με το γεγονός ότι η Πρέβεζα είναι η μοναδική πόλη η οποία δεν έχει συνδεθεί με την Ιόνια Οδό.

"Για μένα ο Δήμαρχος είναι η "νοικοκυρά" της πόλης, είναι αυτός που φροντίζει να είναι όμορφη η πόλη, είναι αυτός ο οποίος θα συντονίσει, είναι αυτός ο οποίος θα δώσει το έναυσμα"

Σχετικά με τους συνυποψηφίους, ο κ.Γιάπρος τόνισε πως, είναι όλοι αγαπητοί φίλοι, Πρεβεζάνοι, έχω άριστες σχέσεις μαζί τους, τιμώ τον καθένα ξεχωριστά, πιστεύω πως όλοι έχουν μέσα στη ψυχή τους και την καρδιά τους ενδιαφέρον για το καλό της πόλης, αλλά τώρα χρειάζεται κάτι άλλο, χρειάζεται κάτι διαφορετικό, χρειάζεται "ν' ανάψουμε το σπίρτο" να κινητοποιήσουμε να απελευθερώσουμε υγιείς, δυναμικές και όμορφες δυνάμεις" 

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου